Sākumlapa › Forumi › Software › Antivīrusi un FireWall › Atjaunots: Saņem Avira Premium 180 dienu licenci!
Papildus onlainā tiek skenētas apmeklētās web-lapas un Email lietojamie porti. Vīrusu datubāzes atjaunināšanai tiek piedāvāts īpašs izdalītais serveris.
Pēc engines tipa un darbības principa nekādas atšķirības no Personal versijas gan nav.
Pieprasīt Avira Premium 90 dienu licenci šeit
AviraFix, labojums reģistros lai nrādītos muļķīgais reklāmas kadrs
Palaižam pēc Avira instalēšanas, ieķeksējam 2 augšējos ķekšus. 3 neaiztiekam!
Tešaias bija domāts 8.versijai lai uzlabošanās būtu slēpta (pa virsu nerādītos atjaunināšanās gaitas logs). 9. versijā to labojam pašrocīgi uzstādījumos.
1 pusgada licence, derīga līdz 2010-01-12
Liels mīnuss – lai tiktu līdz atslēgai ir jāiet caur itāļu starpniekserveri (proxy), pa tiešo ejot parādīs ka neesat itāļu reģionā.
Neesmu mēģinājis Aviru, un tapēc arī nesaku kaut ko negatīvu par to.
Es tikai saku, ka katrs savu produktu, ar ko jāsaprot antivīruss, reklamē savādāk – vieni spamo epastos vēstules, vieni visur saliek bannerus, citi dod mēģināt savu antivīrusu ielgākam laikam.
citi dod mēģināt savu antivīrusu ielgākam laikam.
a kura antivīrusu firma nedod?
drweb – digital times žurnālā atslēga bija, Kaspers arī ÄŒip un citos žurnālos liek, Symantec preinstalls uz trim mēnešiem Aceros bija, tāpat Makafē… un tā tālāk.
avast tad jau labaks…..
smagi apravos ar so antivirusu…lasiju,ka man liekas seit kads raxta cik avira labs un jauks…uzliku,no sakuma likas labi…sajuta tada patikamaka,ka bezmaksas utt…pagaja diena,saka mest regulari debilo reklamu,labi tas jau nav tas trakakais,bet ka saku instalet vienu programmu,ieraudzija avira crack,saka blaut un nokara daki…un ta gandriz uz visam programmam kuram crack….naturali nokaitinaja,un tik spied ignore bet sim pie kajas….
avast tad jau labaks…..
Man šķiet, ka šis iet pie pērlēm.
pagaja diena,saka mest regulari debilo reklamu,labi tas jau nav tas trakakais,bet ka saku instalet vienu programmu,ieraudzija avira crack,saka blaut un nokara daki…un ta gandriz uz visam programmam kuram crack….naturali nokaitinaja,un tik spied ignore bet sim pie kajas….
avast tad jau labaks…..
reklāmu var atslēgt reģistros, bet tā kā tādi kā tu diez vai zina kas tas ir, ir izveidota tam neliela programma
ieliec pirmos 2 ķekšus, trešo neliec, tas ir jāpielāgo uzstādījumos – lai apdeitu laikā logs ir vispār neredzams – invisible
par tiem krakiem – ļoti daudz no viņiem arī ir pilni ar vīrusiem. tādi kā tu pēc tam putām uz lūpām brēc, man nekas neiet – ne kompis ne internets, bet tā kaste jau sen palikusi par zombi….
taurs!pietiek zagt!
Shadowmen, tu? Gauja?
😀
rajah, liels paldies par fixu 🙂 patīk antivīruss, bet reklāmas gan nedaudz tracināja! 🙂
nu vairs netracinās 🙂
P.S Avira nelietoju, uzskatu ka nenodrošina parak labu aizsardzibas limeni. 😀
Preses relīzes