Sākumlapa › Forumi › Software › Antivīrusi un FireWall › Atjaunots: Saņem Avira Premium 180 dienu licenci!
kasperu
nodu
symantec
Mcafee
vai ko citu?
pse. un ko ta uzskati par labu?
kasperu
nodu
symantec
Mcafee
vai ko citu?
Avast Enterprise?
Avast:
E-mail scan: Yes
Better update: Yes
Trouble free: Yes
Boot time scan: Yes
Adverts: No
Idiot safe: Yes
Free : Yes
Scan speed: Fast
False positives: Yes
Skinnable: No
Better update: No (Dažreiz update serveri vispār neatrod)
Trouble free: No (Ewery update popup bez fixa.)
Boot time scan: No
Adverts: Yes (Ewery update popup bez fixa.)
Idiot safe: No
Free : Yes
Scan speed: medium
False positives: Yes
Skinnable: Um, wha?
Tes būs free VS freebest VS best
Bez fleima or smthin, mans personigais viedoklis ir, ka Aviru var vienkārši aizmirst un izsviest pa logu.
Man AV ir tikai kā rezerves aizsargs, ja nu rokas salokās un ko tiešām nelāgu ielaižu datorā.
Andress: tu esi dumš vai izliecies? Ko tu gribi pierādīt? Man tīrs kompis jau daudzus gadus – tā ir vislabākā Aviras reklāma! Un es nesaku arī, ka Avast, vai AVG būtu mēsli. Ja mazliet strādā galva, tad jebkurš no populārākiem AV pasargās.
Vai tad es kautko citu saku? Mani vienkārši aizķēra Rajah attieksme, apmēram tā “Avira rulez, any other sucks”. Man gandriz visu irņemot darbu stav Avasts, uz win-serva stav Win defenderis, uz darbstacijas Kaspersky, nesudzon ne par vienu, jo ar serveri nelienu draugos un citos šitu portalos virusu lasit, ar darbstaciju tapat,, majas kompi pasargā Avasts. Viss. Pret aviru man nav pretenziju vispreji, tikai personiga nepatika. 🙂
Avira Premium uz 30 dienām dod te:
Pēc tam var atkārtot.
[Mani vienkārši aizķēra Rajah attieksme, apmēram tā “Avira rulez, any other sucks”. Man gandriz visu irņemot darbu stav Avasts
nezinu kā tagad, bet toreiz, kad vēl Avast lietoju, mani tracināja tas – nah.j antivīrusam vajag skinu??????????????????
tas ko – ir kāds pleijeris vai? jebkurā gadījumā kompji toreiz nebija vairs ne darbā ne mājās uberkruti, tāpēc Avastsa tika nahrenizēts un pāriets uz daudz vieglāku antivīrusu kas kompi nebremzēja – Avira. pie tā ar palieku jau kādus ~10 gadus.
Ar Repair ir tā: settingos ir primary action un secondary action. Repair ir vērts likt kā primary, tad ja varēs izlabot, tad labos, bet ja nē, tad izpildīs “plānu B”, piem. karantīnu. Jā, Repair funkcija strādā.
Es gan neesmu karstās putras strēbējs un izvēlos “notify me”. Papriekš apskatos, kādu zvēru esmu noķēris, un tad spriežu tam tiesu manuāli 😀 Nu negribētos, lai kļūdas dēļ man izlabo
Md5: d3cad69b02e2e282021ca4a1ffc77d99
29.48 MB
AntiVir VDF update (so called multiple VDF update with up to 32 files)
Please use this AntiVir VDF update, if you are using one of the following Avira products:
Avira AntiVir Personal, Premium and Premium Security Suite from version 9
Avira AntiVir Personal (Unix) from version 3
Avira AntiVir Professional (Windows) from version 9
Avira AntiVir Professional (Unix) from version 3
Avira AntiVir Server (Windows) from version 9
Avira AntiVir Server (Unix) from version 3
Avira AntiVir MailGate from version 3
Avira AntiVir WebGate from version 3
Avira AntiVir SharePoint from version 3
Avira AntiVir ISA Server from version 3
AntiVir iVDF update (so called container VDF update with 4 files)
Please use this AntiVir VDF update, if you are using one of the following products:
Avira AntiVir Personal, Premium and Premium Security Suite version 8
Avira AntiVir Personal (Unix) up to version 2
Avira AntiVir Professional (Windows) version 8
Avira AntiVir Professional (Unix) up to version 2
Avira AntiVir Server (Windows) up to version 8
Avira AntiVir Server (Unix) up to version 2
Avira AntiVir MailGate up to version 2
Avira AntiVir WebGate up to version 1
Avira AntiVir SharePoint up to version 2
Avira AntiVir ISA Server up to version 2
Avira AntiVir Exchange
Avira AntiVir MIMEsweeper
Avira AntiVir VSA for SAP
For all those who are using an older product which actually has a newer version, we recommend to make an update to the current version. You can download the installation files for free from our website under downloads.
Prasītie personas un Email dati var būt izdomāti 🙂 Kad mēnesis paiet – var atkārtot. Bet drīz jau nāk ārā Avira 10.
1. Atveram proxy:
2. Iekopējam adresi:
3. Aizpildam pieprasījumu ar izdomātiem datiem
4. Būs atbilde “The license has been added to your account”. Apakšā būs logs “Licence Overview” – spiežam
5. Lejuplādējam licenci un/vai pašu antivīrusu ja vajag
6. Ar peles labo ausi atveram key ar “Antivir licence manager” un priecājamies, ka 3 mēnešus PC pasargāts. Pēc tam procesu atkārtojam ar citiem personas datiem.
Preses relīzes