Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Auto Lietas › ĀTRUMS , nāvīgi viltīgs !
[youtube]
[youtube]
Tu Esi Džeks Vai SĒNE ?
Vispār ZB tie mudaki, kas pārkāpj ātrumu un brauc nedomājot par citiem. Bet, ja tā padomā, tad fotoradari darbojas labāk par šādām reklāmas kampaņām, daudz labāk.
[spoil][img]https://bildites.lv/images/4b8ca4pz809vak7e7gg.jpg
Nu nezinu, darbojas vai nē, bet kopš tie verķi ir parādījušies, skrienoši idioti-donori ir daudz mazāk sastopami… lai gan vēl ir viens bariņš ar dauņiem, ir…
deivs001, kā tevi, kā godīgu pilsoni, ietekmē tas, ka radari tiek maskēti?
“By default” jā- godīgs, Taču katram mums reiz slīd kāja, un sanāk krist grēkā.
RicoPico, kāda tev asins grupa?
Nezinu. 😀
Vienvakar iekš SWH dzīvajā Ä€trums uzstājās, kautkāds konkurss bija. Nu norēcies biju kā nekad, taisni pie stūres biju, šamais vēl teica, tiem kas ceļā, lai paprovē izslēgt gaismas, labi ka nepakļāvos 😀
Noskaidro, ieliec zīmogu pasē un ņem pasi vienmēr līdzi. Varbūt kādam tavus orgānus savajagās… hmm, varbūt man arī noder, jaunāks nepalieku.
Nu c’mon! Vai es kaut vienā vārdā minēju sevi? Ka es grēkoju vizinotes ar antiradaru? Š…irgājos taču.
Jā- ir nācies pašam samaksāt dažus sodus par ātrumu. Lielākoties gan 10 Ls uz rokas. Bet tas mani nepadara par donoru.
Protams, ka ir labi mazliet nokāst tos, kas rada uz ceļiem vairāk avāriju situācijas un māca cilvēkiem lidot bez iepriekšējas piekrišanas.
Tad tu esi ne tikai donors, bet arī veicini korupciju?
-> deivs001
a tad kāds tolks no tā fotoradara?
a, kaa interpreteet sievieteem pie stuures? 😀
tikai luc bez sievieshu ironizaacijas
Preses relīzes