Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Auto Lietas › ĀTRUMS , nāvīgi viltīgs !
divi autinji vienlaiciigi izbrauca no riigas uz liepaaju. viens strikti pietureejaas satiksmes noteikumiem, otrs pie mazaakaas iespeejas +20km/h.
starpiiba galaa bija 17 minuutes… taa luuk :>
Es, protams, nerunāju par īpaši apdāvinātajiem indivīdiem, kuriem vienmēr visus ir nagli jāapdzen un jāiespraucās kur vien iespējams un kuriem neeksistē nedz saprāta, nedz satiksmes noteikumu uzliktas robežas. Gan jau domu saprati.
P.S. Ja kāds pediņš man lien dirsā (uz ceļa), es pamidžinu stop ugunis. Ja tas nelīdz, es strauji bremzēju. Viens otrs bemberis ir sabeidzis savas jaunās riepas tādā veidā… tā ka padomā pats vai tev nevajadzētu iekļauties tajā plusmā, kas ievēro noteikumus.
“..bija zīme 30. Ievēroju. Bet nervus tas prasīja..”
Apzināti izraisīt bīstamas situācijas un krist uz nerviem sev un citiem – īsts drošas un atbildīgas braukšanas paraugs 🙂
Nu paliec pie sava viedokļa, kas tad man, bet mazliet varbūt padomā, vai tāda izlēkšana uz ceļa gadījumā nav bīstamāka kā normāla iekļaušanās satiksmē…
Mani tiešām priecē, ka pēdējā pusgada laikā tauta ir kļuvusi prātīgāka, man liekas, ka “pie vainas” ir fotoradari. Bet dažiem idiotiem vēl joprojām nepielec. Nekas, es palīdzēšu saprast.
🙂
Nu paliec pie sava viedokļa, kas tad man, bet mazliet varbūt padomā, vai tāda izlēkšana uz ceļa gadījumā nav bīstamāka kā normāla iekļaušanās satiksmē…
Pilnībā piekrītu. Pat aina uzmetās, kur normāli cilvēki brauc ar 55-60, a te viens ‘pārmācītājs’ raustās pa ceļu, pārmācīdams. 😀
A bet par tiem fotoradariem. Tiešām, kur jēga no viņiem, ja izliek jau zīmes iepriekš? A ka maskē, kas tue nelāgs, lai maskē. Patikt man viņi nepatīk, bet noliegt to, ka disciplinē ievērot ātrumu nevaru.
Nereti arī cittautu valodu izsaukumi un laba vēlējumi.
Nu ja Tu visus, kuri brauc normāli iekļaujoties satiksmē sauc par donoriem
Satiksmes ātrums ir 50km/h pilseta un 90km/h ārpus tas. Tie, kuri pārsniedz ātrumu, drīzak ir izlēceji no satiksmes 🙂
Satiksmes ātrums ir 50km/h pilseta un 90km/h ārpus tas. Tie, kuri pārsniedz ātrumu, drīzak ir izlēceji no satiksmes 🙂
Tas ir teorētiskais ātrums. Praktiskais ir mazliet savādāks. Un ja kāds intensīvā plūsmā izdomā mācīt pārējos, drīz vien pats tiek pārmācīts. Pret lielāko vairākumu cīnīties ir grūti.
+ par ātrumu strīdēties ir bullshits, jo tad visdrošāk ir iet ar kājām. Ceļa apstākļi, laikapstākļi utt ietekmē to cik liels ir “drošais” braukšanas ātrums, nevis tas, ka 90 km/h ir drošs ātrums un 110km/h jau ir nāvējošs. Tepat kaimiņos(Lietuvā), mauc ar 160km/h un nav problēmu, protams, ceļš nav kā pie mums.
Nu tas ir labāk nekā savulaik CDD direktors pa valsts televīziju aicināja autovadītājus pārkāpt ātrumu par vismaz 20km/h.
Vispār ZB tie mudaki, kas pārkāpj ātrumu un brauc nedomājot par citiem. Bet, ja tā padomā, tad fotoradari darbojas labāk par šādām reklāmas kampaņām, daudz labāk.
izskataas ka tev pat tiesiibu nav 🙂
labots: laikam ka tomeer ir….
Mljec, nu tādi pareizie novākušies, ka pilnīgi sāku ticēt, ka visi, vairāk vai mazāk brauc pēc atļautā ātruma un lēnāk 😀
Donors – tā nav profesija, tas ir aicinājums. Hmm, vai arī diagnoze?
Loading, nevajaga pārspīlēt. Joslas jau ir pavisam cita lieta.
Ob1, pisec, āksts. Donors. Muah 😀
krēslā un naktī gan ne. ja nu vienīgi rīga sēnīte un rīga jelgava. esmu donors?
Preses relīzes