Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › atsauksmes par brÄ«vprÄtÄ«go darbu – jaunatne.gov.lv
rakstu ar mērķi apzināt citu cilvēku pieredzi un domas par šo ES programmu, varbūt kāds tajā ir piedalījies un spēs detalizētāk pastāstīt ap ko tad lieta grozās? 🙂
anyway, pakaļas nevienam neslaucīšu, tas ir vairāk kā skaidrs, bet labprāt pastrādātu + – sakarīgu darbu jelkādā specialitātē, tai pat laikā apzinot darba un apmešanās vietas pēc šīs programmas.
tas arī lieliski izskatītos CV 😉
edit: nebiju domājis kontaktus pašā brīvprātīgo darba vietā, bet gan ārpus tās
…kurkjii augsjaa pats savu biznesu, gudro idejas – ideju nekad nevar buut par maz.
+1
Nu man kursa biedrs, arī, mācijās 3 kursā izdomāja, vasaru pastrādāt iekš UK, sazvanija vietējās darba aģentūras, protams, ne latviešu, bet angļu, un hops pēc nedēļas jau varēja braukt strādāt. Nesen šamo satiku, jautāju, ko tad dara, viņš saka tā, atbraucu uz Latviju, kādus 2 – 3 mēnešus padzīvojos un atkal braucu atpakaļ uz UK strādāt un katru reizi kādā citā vietā viņam ir darbs, respektīvi, ko aģentūra piedāvā tas ir. Un respektīvi piem UK aģentūrām maksā nevis darba meklētājs, bet gan darba devējs, līdz ar to ir labas iespējas atrast darbu, kur tev nečakarē.
Otrs padomā, ja tu iesaisties tādā programmā tur ir visādi stulbi noteikumi, cik piem esmu dzirdējis, tā saucamās apmaiņas programas, viens pazīstams džeks arī dzīvojās pie angļu ģimenes, utt.. mācās utt.. bet reāli tas nav tas, ne tu vari kārtīgi 5dienas vakaros nodot uguņus, neko, esi piesiets pie kaut kādas programmas, un programmas noteikumiem.
daGreivi nepiesienies, pirksti nobukseeja :>
Es nepiesienos. Es Tev piekrītu. o_O
P.S. Esmu daGrevis
es tēmēju uz amsterdamu, tādēļ par garlaicību neuztraucos 😀 pašlaik gan darbs kā tāds, pa cik pagooglējos, izskatās visai nožēlojams, bet gan jau kaut ko labu arī var izcelt..
dagreivi, ko tu tur ņ emies…
bekons ar olām, es to apsveru ar skatu nākotnei, ja tu šajā programmā nesaskati jēgu, tad tā ir tikai tevis paša tuvredzība 🙂
Aber protamiski, ja aitu nebūs, arī vilki izmirs.
Cik atpalikušam ir jābūt, lai piekristu strādāt par vedera tiesu?
Piemēram, tas ir labs veids, lai izbēgtu no rutīnas, ja tā ir pārņēmusi dzīvi.
Noteiktai cilvēku grupai, kas tāds ļautu iegūt daudz jaunu draugu.
Dzīvo tur, saņem nelielu kabatasnaudu, paēdis ir – darbojas ar bērniem ar speciālām vajadzībām. Karjeras kāpums nulle, iekrājumi nulle, pieredze – aktuāla tikai tad, ja pēc tam dodas uz kādu citu valsti darīt tādu pašu darbu par samaksu. Kā melnstrādnieks, protams, jo papīrus par kvalifikāciju nekādus baisos nesapelnīsi.
Morāle – ja tiešām ir vēlme “pastrādāt + – sakarīgu darbu jelkādā specialitātē”, tad tā ir OK. Bet ja interesē karjera, tad zini – arī pēc 10 gadiem tur esot, nevienam var nebūt svarīgi, kas tu tāds esi – melnstrādnieks un viss. Vienīgais – vietējās valodas zināšanas.
Preses relīzes