Andri, vareji pateikt prasītājam, kaar tavam rindiņām maina grafiskās vides… lai neizceļas liekas nesaprašanās… un ar šīm komandām labak neaizrauties, ja nezina ko dara… parasti ar 1 komandu nepietiek jo šis tas vēl jāpiestellē, lai strādātu burvīgi… a to ne katrs saprot un sākas lielas brēkšanas… 🙂
un Web33, ja tiešām nepatīk ši grafiskā vide (unity), tad labak novelc distru, kura jau būtu apgādata ar patīkamāku Gradisko vidi…. ir jau arī Xubuntu (Xfce), Kubuntu (KDE), Lubuntu (Lxde) un vēl dažādas variācijas… bet pašam, ja nezin ko dara, var rasties liekas problēmas… 🙂
kde pazīstu tik ļoti cik amaroks savelk līdzi bibliotekas, neesmu arī pārākā nulle, tikai meklēt slinkums /:
[youtube]
Par Crunchbang neko sliktu nevaru teikt, ir provēts & strādā.
Vajadzētu zināt KAS neiet. arī uz Linux ir TeamViewer, ja negrib shellu dot.
Nepatēmu: tā Mint-X Metal tēma ir briljanta. Nupat pārliku XP vienam laptopam un kā rezerves sistēmu uzliku arī Mint mein edišenu. Tas otrs ir konfekte. Vispār, vienmēr patikušas pelēki toņi un metāliskas tēmas (10-tais aiTjūnss) – nenovērš uzmanību!
Debian vairāk ir domāts kā jau samurajs teica, serveriem, parastai lietošanai, nezinu, lietot jau var, bet ja tev pamatprasības ir internets, tad kā jau šeit cilvēki teica. Ubuntu man personīgi nepatika.
Bišku iebrovzoju, atradu šo te:
Uzraksti, vai derēja (pašam Flux griežas).
Uzcepu topiku
Paseko pats līdzi, Korn.
Mint + Flux ir labākais, ko esmu redzējis saistībā ar linux, bet redzējis esmu pietiekami (sākot ar dsl un austrumiem, līdz pat visādiem fedora >.<)
Vecām mašīnām flux vispār ir kā atdzimšana.
Prikola pēc iesaku parotaļāties ar Mint Flux 6:
Tik atsaucīgu sistēmu (visādi Puppy neskaitās – neciešu) iepriekš nebiju sastapis, GUI likās pat pārāk ātrs, bija jāpierod, un vēl vizuālā pievilcība. Cik atminos, vienīgi tīklenes konfigurēšana bija neērta, varēja iztikt bez konsoles, bet kaut kur šausmīgi dziļi tas eth0 bija nobāzts. Citādi teicams fluksis.
Vecākiem Mint laidieniem arī ir flux versijas, bet tās gan neesmu pētījis.
Preses relīzes