Sākumlapa › Forumi › Software › Cita programmatūra › atvainojiet- neko nesaprotu- bet kas tas ir?
slēdzot ārā datoru izlec logs.
ar dīvainu tekstu.
konkrēta cilvēka niks , iekavās vārds, uzvārds un teksts gmail programm is ending
apmēram šādi:
janka ( jānis kalniņš) gmail programm is ending
1. ar janku sen neuzturu kontaktus.
2. nebija atvērts gmails un janka ne tik.
3. BET JANKA IR AR PROGRAMMĒŠ ANU SAISTĪTS :))- un ziņkārīgs cilvēks.
man ir vnk paranoja?
šis uzraksts parādījās pēc tam , kad bija ielādēta spybot programma, pirms tam nebija.
pirms tam bija tikai avg free.
lietoju Win XP un baltkom pieslēgums.
Īstenībā, nemāku teikt. Varbt tev kādu adwari ielicis, keylogeri etc, vai arī vienkārši prikolu 😀 ÄŒerez forumu nepateiks
bet viņam vienīgajam uz pasaules varētu būt reāla interese.
jautājums- vai tā var būt arī vnk nejaušība, ka šads logs izlec?
gmailā man pilns ar meiliem- bet nu neviens tak nelec- tikai šis, kur pusgada laikā 3 meili tik bijuši- faili nav beidzamajā laikā no jankas bijuši. agrāk gan.
klāt pie datora nav bijis. gadu.
bet viņam vienīgajam uz pasaules varētu būt reāla interese.
jautājums- vai tā var būt arī vnk nejaušība, ka šads logs izlec?
gmailā man pilns ar meiliem- bet nu neviens tak nelec- tikai šis, kur pusgada laikā 3 meili tik bijuši- faili nav beidzamajā laikā no jankas bijuši. agrāk gan.
Nejaušība tā nevarētu būt nekādā veidā, jo piedod atvaino, padoma loģiski 😀 Varbt tiešām pametis tev kādu spywari pašrakstītu? Diez kā to Janku īsti reāli sauc? 🙂
kāpēc lai īpaši kaut kāda jankas vārdā nosauktā programma teiktu- ka viņai tagad jābeidzas.:)
nu tur ir tā. janka strauji apguva beidzamā gada laikā programmēšanu:D. un neatkarīgi no personīgās dzīves kolīzijām- cilvēkam jau var kāroties kļūt par dievu apmēram. nagi gan jau noniezēja.
man jau nevajag neko konkrēti zināt.
TIKAI- VAI IESPĒJAMA KAUT KÄ€DA RANDOM nejaušība.
ja nav iespējama.
tad mana ziņkārība ir apmierināta. 🙂
p.s. bet nu ģēnijs gan jau nav.
tad jau es nebūtu logu ieraudzījusi.
resp- man ta datorā bardaks utt:)- un nevar būt tā- ka nezin kur nezin kas divas nedēļas atpakaļ nav bijis aizvērts- un tad nu tagad AR PROGRAMMU VERAS CIET :d
galvenais- vārdā uzvārdā nosauktu programmu?
🙂
Ja godigi nav ne jausmas. Kam tev vispār tas SpyBot? AV prog
rammu taču netrkst, un ja bardak, tad risinājums viens – reinstall.
nu ja spybots bija pie vainas, ka janka is out- tad jau labi ka uzliku.:D
nu man ir viena minimāla vēlme, lai janka nelasa manus e-pastus. pārējais man vienalga. 😀
jautājums- bet janka var atgriezties, ja?
jeb ja nav konekta- nevar?
nu ja spybots bija pie vainas, ka janka is out- tad jau labi ka uzliku.:D
nu man ir viena minimāla vēlme, lai janka nelasa manus e-pastus. pārējais man vienalga. 😀
jautājums- bet janka var atgriezties, ja?
jeb ja nav konekta- nevar?
Nevar jau zināt vai tas spybots viņu izvilka (vsp pirmo reizi par šito dzirdu o_O) un vai viņš vēl joprojām nelasa tavus mailus 😀 tas atkarigs cik gudrs viņš ir un ko tev tur pielaidis. 🙂 Variacijas miljoniem.
nu ja viņs jēgtu ka pieķerts- nelīstu.
izliktos par beigtu.
nu skaidrs ka viņš mani par muļķi uzskata( šai jomā absolūti pamatoti 😀 )
un kāds risinājums?
nu ja viņs jēgtu ka pieķerts- nelīstu.
izliktos par beigtu.
nu skaidrs ka viņš mani par muļķi uzskata( šai jomā absolūti pamatoti 😀 )
Aiznes kompi pie kāda speca (un jā speca, nevis “Sia Džaga-Džaga Dataorremontels” meistara Vasjas :D) lai palko, kas par procesiem tev tur un tā tālāk. 😉
?
🙂
kotroljautājums:D-
es drīkstu riebīgi pateikt jankam- ka viņa programma ir beigusi savu eksistenci?
?
resp- tas nebūtu ka es navainīgam cilvēkam kā traka kaut ko saku?
bet nekur neejot- es nevaru vnk kaut ko uzinstalēt lai miers?
?
🙂
kotroljautājums:D-
es drīkstu riebīgi pateikt jankam- ka viņa programma ir beigusi savu eksistenci?
?
resp- tas nebūtu ka es navainīgam cilvēkam kā traka kaut ko saku?
Ja Janka programmu rakstijis pats, neviens anti-spyware vai antivirus to kodu neatpazīs, jo tas vienkārši nebs ievietots datu bāzē kā ļaunprātīgs kods (izņēmuma gadijumā, ja vien Janka nebs uzbvējis šamo pēc parauga). Vienīgais ko varu ieteikt, ir uzinstalēt Zone Alarm Free Firewall, un tad vienkārši pie katra savienojuma mēģinājuma ar internetu tev tiks izmests jautājums, vai atļaut programmai savienoties ar internetu, ar iespēju atcerēties izvēli, piemēram, pārlkam atļaujot, bet piemēram ja parādās Jankas programma, aizliedzot vienkārsi atķeksē izvēli remember my choice un aizmirsti par Jankas softa eksistenci, lai jau viņa tur griež, nekādus datus nespēs pārsūtīt, ja pieņemam, ka Janka ir amatieris un nemāk piebindot sava softa izejošos datus kādam citam procesam, piemēram tam pašam pārlūkam. Vari izmēģinat šo. Bet ar Janku labāk ar prātu-
-Janka, tas tu man spy-ware uzliki uz kompja?
-Nē, nu ko tu! Es tač nekad mūžā!
-Nu lab, bija man te tāds gļūks, bet es viņu izdzēsu…
Gadijumā, ja nebs vainīgs, neņems pa pilnu, bet ja būs, tad aplauzīsies pēc pēdējā teksta 😀
a mož jau ir. salasījies. 😀
ok. es pamēģināšu uzinstalēt. thanks. 🙂
bet jautājums- ja man tas zombijs tagad ir iekšā kompī- tad ja es tagad uzinstalēju Zone Alarm Free Firewall- vai tas tik uz kaut ko kas pa jaunam manā virzienā- jeb reaģē jau uz to kas saķerts. ?
nu- ja janka vainīgs- viņs pēc šāda teksta būs hihenē.
a mož jau ir. salasījies. 😀
ok. es pamēģināšu uzinstalēt. thanks. 🙂
bet jautājums- ja man tas zombijs tagad ir iekšā kompī- tad ja es tagad uzinstalēju Zone Alarm Free Firewall- vai tas tik uz kaut ko kas pa jaunam manā virzienā- jeb reaģē jau uz to kas saķerts. ?
Viņš reaģē uz visu kas tav kompī jau ir un vēl tikai bs. 😉
Iztīri kompi no zarazām – nokačā šo ->
Preses relīzes