Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › ATX case failu serverim?
Apzinies to un sāc kautko labot.
Tiešām mauka pret izlietni atsita?
Kuņasbērns nedapistais, noteikti vel bija balsot!? Vienotības pamērklis.
Tikai būs jāfiltrē spams, jo visādi pideraseļi te spamo, un kroplie foruma maukasbērneļi nebano ārā.
Un nezinu gan, kas tur grūts ir uztaisīt NAS’u priekš 10 autogalda lietotājiem- kārtīga tīklene, raid10 hdd un ssd kešošanai. Es ceru, ka tie dauņi, kas tev maksā, sapratīs, ka nav vērts ieguldīt naudu psihiski slimu cilvēku karjeras attīstībā un aizvedīs tevi atpakaļ uz mājām pie mammas, silta piena un mīkstām sienām.
Tev beton, jautāja janculis, lai tu padalies ar savu esošo konfigurāciju, kurai meklē keisu.
Man arī tagad interesē, kas tev ir salasīts NAS’am.
procs, matka, rams, diski, baroklis..
lūdzu pastāsti.
Man ir Nas4Free 9.2.0.1 (build 972), full instals, lai varētu piemest klāt LPRng, mc, un citas derīgas lietas, uz Gigabyte E350N.
1Tb WD RED
1TB Seagate
abi ZFS spodulī.
Sistēmai 80Gb Exelstore, ir doma sambas logfailus pārlikt uz raida, lai var Exelstori laist gulēt.
ZFS tapēc ka sagribējās paexperimentēt. Prasa protams RAMu, taka 2Gb DR3 pat nebij izšķērdība, jo 640Mb aizdiršās ar ZFS.
Ir vietas kur esmu salicis IntelAtom, ir kur miniITX celeronu, attiecīgi uz Celerona lieku veco FreeNAS 0.7.2. Sabanda (pirātu līcī ir mans uploads).
Pagaidām 1 tāc vec FreeNAS ir nostāvējs 2 gads ar samb uz ārējo IP, i neko – vēl nekas nau exploitots.
Interesants raksts:
Preses relīzes