Sākumlapa › Forumi › Software › Audio/Video programmatūra › Audio straumēšana lokālajā tīklā
Vajadzība radās tamdēļ, ka piemēram otrs cilvēks blakus uz laptopa vēlas skatīties TV, bet laptopa skaļruņi kā jau zināms neko labu skaņu nedod laukā. Tajā pašā brīdī es varu strādāt pie stacionārā PC kuram pieslēgta normāla akustika, caur kuru var istabā skanēt laptopa skaņa. Ceru ideju sapratāt, un ir ko ieteikt. 🙂
Pirmkārt, jāvalkā vads pāri visai istabai, no pastiprinātāja, ņemot vērā ka tā tiks slēdzelēts šurpu turpu tas maisīsies pa kājām
Otrkārt, pašreiz visi audio vadi ir nomaskēti aiz galda, lai neplivinās un netraucē, ja valkās, tad sanāks ka kabelis iet pāri visam galdam, un man pašam..
Par Shoutcast – tam aizkave ir nenormāla… (Ap 20-30 sekundēm)
Lai vai kā, es gan esmu optimistiskāks ka to var panākt, ir testēti dažādi Wireless varianti, SmartTV kaut vai – no kura var strīmot uz mobilo devaisu var teikt bez aizkaves izmantojot WiFi vai stipri līdzīgo Bluetooth, un tur pat strīmojas video, ne tikai audio. 🙂
Elementāri un bez konsoles.
P.S. nevertell, pastaasti siikaak.
Vajag kaut ko vienkāršu, elementāru, bez liekām perifērijām.
Vajag kaut ko vienkāršu, elementāru, bez liekām perifērijām.
vot to es gribu redzēt….. atliek vien dziedāt tev pašam.
Kā jau teicu, visvienkāršāk būs tev nopirkt to zilā zoba audio uztvērēju, ebay ap 5-10Ls cenas grozās. Turklāt vēl universāli varēsi mūziku no telefona klausīties uz savas audio sistēmas, bez liekām aizturēm…
aizmirsti kad caur wifi tev lokāli bez aiztures kaut kas ies…
Man pašam ir kaut kas tāds līdzīgs…
Redzam tos skrīnšotus ? Nu tad iespējojam tīkla devaišu atrašanu un lietošanu.
Pēc tam pie volume miksera izvēlamies konkrēto devaisu, kas atrodās tīklā, un pieslēdzam konkrētās programmas audio izvadi konkrētajam devaisam.
Vēl var arī pilnībā visu sūtīt nach pa tīklu uz devaisu.
lern2ggl
Ir labs produkts, tikai maksā 25$, skaņas nobīde pavisam maza, varēja būt vēl mazāka, bet nu ok. 🙂
Vadāms pavisam elementāri, var pieslēgties otram PC gan caur klientu gan servējošo pusi. 🙂 Atbalsts mežonīgākais, varu pat sajūgt telefonus klāt. 🙂
Pats VLC gan man patīk, izmantoju to filmu/video skatīšanās lietām. 🙂
[Š eit]
Un Tev jau nu vsp. būtu ko maz satraukties kā Ä€bolīša lietotājam Tev ir milzumdaudz iespējas AirPlay virzienā, un daudz dažādi bezmaksas softi! Gan pats iTunes piedāvā, gan uz citiem softiem. (Un šeit es varu ar savu Windows datorparku kost pirkstos)
Ä€bolam priekš šādas strīmošanas ir tādas jaukas lietas iebūvētas kā AUNetSend un soundflower…
Kaut vai šis..
Protams, nav slikts arī bluetooth puļķis, tikai atkal laptops tiek piesaistīts liekam kabelim- lineout. 🙂 Kaut gan, tajā pašā laptopā ir iebūvēts Bluetooth… 🙂 Gluži tā pat kā WiFi…
Nu ja tev laptopā nav zilais zobs, tātad, jāpērk jauns būs…
Preses relīzes