Audio uz optisko un 3.5 mm izeju vienlaikus

Sākumlapa Forumi Hardware Video un Audio Audio uz optisko un 3.5 mm izeju vienlaikus

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    migors
    Participant

Gribu pasūtīt RGB Led stripu ar audio kontrolieri . Audio uz tumbām Edifier s730 padodu pa optiku, kā lai dabūn skaņu paralēli arī uz 3.5 mm izeju?

Googlēju daudz, bet man nevajag padot divus dažādus avotus uz dažādām ierīcēm man vajag lai viens signāls iet uz divām dažādām izejām.

Vai kāds ar to ir saskāries?

ruukjis
    Participant

Viss atkarīgs no tā vai tava skaņu karte (par kuru tu nesūda neesi uzrakstījis) atbalsta Stereo Mix ( Creatīvs to mēdz lamāt arī par What U Hear).

m_janis
    Participant

Var arī otru skaņaskarti (kaut vai lētāko USB puļķi) izmantot – tam LED stripam skaņas kvalitātei nav nozīmes.

ruukjis
    Participant

Man ļoti interesē kā otra skaņu karte atrisinās minēto problēmu…

m_janis
    Participant

Godīgi sakot, nezinu kā uz W7 – W10, nav bijusi vajadzība, bet sen atpakaļ, XP pirmssākumos vecajā kastē bija integrētā un profesionālā M-audio Audiophile 2496 – nebija problēmu vienlaicīgi caur integrētu runāt pa Skype un tajā pašā laikā caur Audiophile klausīties mūziku. Nav šobrīd ne otra PCI ne USB karte, nevaru pārbaudīt, bet vienīgais sarežģījums varētu būt, iestāstīt abām kartēm izmantot vienu un to pašu skaņas avotu (savā piemērā to darīju katra softa settingos), bet ar dažādiem nav problēmu.

ruukjis
    Participant

Quote:

bet vienīgais sarežģījums varētu būt, iestāstīt abām kartēm izmantot vienu un to pašu skaņas avotu

Tieši tā. Tas nav maziņš sarežģījumiņš, bet tas ir pizģets. Neviena OS bez manis minētās fīčas (Stereo Mix) to nejēdz izdarīt, neatkarīgi no audiokaršu daudzuma. Turklāt tu runā par dažādiem audio avotiem – Skype un playeris un tas tehniski nav pārāk sarežģīti, ja vien softs atbalsta iespēju uzlikt ne-defaulto skaņukarti.

migors
    Participant

Sapratu savu kasjaku. Man ir B85M Pro4 uzliku jauno biosu un parādijās Stereo mix.

Kas mani visā tajā biedē tas ka ja izvēlos optiku kā sekundāro tad iet pa abiem kanāliem (ja optika primārā tad neiet) bet liekas ka skaņa paliek sliktāka (liekas) un pa 3.5 mm izeju skaņa nāk ar aizturi nelielu, bet rezultātā LED rādīs zilus brīnumus 🙂

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā