Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Reklāma › Augstāko tehnoloģiju jaunumi
Mājaslapas adrese ir HITECH.LV
Nevēlos konkurēt vai kādā citā veidā ietekmēt notepad.lv apmeklējumu (un es šaubos, ka vēl tik maza lapa spēj to izdarīt), bet bieži vien HITECH.LV var atrast tādus rakstus, kādus neatradīsi nekur citur Latvijā.
Paldies par to, ka uzklausījāt, veiksmīgu darbadienu (vai brīvdienu) 🙂
Rēķinies, ka šādu IT blogu, portālu, lapu ir jau tuvu pie 10 un būs diezgan smags ceļs ejams. Lai veicas.
Mobilizēts vergs!
Par pašu vietni- viss kustās, šlūc, ņirb, vizinās… Blakus braucoša bilde novērš uzmanību no teksta kuram cenšos koncentrēties. Līdzīgi kā tirgū- viens otru vislaik pārbļauj un pārtrauc, apsauc, nolamā… Bardaks.
Bet tā veiksmi
Bet visumā man patīk. Būs šad tad jāiemet aci.
BET
šādus rakstus lasa tiešām maz. Nu tādus, kuri ir copy/translate/paste no citiem portāliem. Skatījos, ka arī citi raksti tev ir vienkārši nokopēti no citiem Latvijas portāliem.
Ja raksti par DeepWeb un Bitcoin, vismaz nomaini mainīgos datus uz pareiziem. Savādāk pēc tā raksta uzzinu, ka tā cena ir 18 dolāri.
Un jā. Veiksmi 🙂 Pēc pāris mēnešiem sapratīsi, ka tas ir nonsenss un nekāda jēga no 10+ rakstiem dienā nav, un tie kļūs par 3 rakstiem nedēļā 🙂
Jāatrod vienkārši sava niša.
Veiksmi!
system32, tev ir taisnība par mainīgo nomaiņu, biju diezgan nevērīgs, bet tas ir mans raksts (
Tehnoloģija – aifonu saviņu kvalitāte un silikona implanti.
Ziņas, nu lai jau veicas, katru dienu gan nekas daudz tajā IT pasaulē nenotiek. Ir dienas kad var drukāt pa 10 jaunumiem dienā, ir dienas ka neviens neko jaunu neprezentē, nestāsta, u.t.t.. 🙂 Ar notepad būs grūti sacensties.
Cik tad pagāja, knapi 4 mēneši.
Preses relīzes