Austiņu izeja, jeb trollings no LG?

Sākumlapa Forumi Hardware Video un Audio Austiņu izeja, jeb trollings no LG?

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    RicoPico
    Participant

Īsi un konkrēti- kas tā par ligzdu, un kāpēc tur rakstīts HeadPhones Out, bet 3.5mm jack iekšā nelien? Nolāpīts, kā pieslēgt austiņas tam supergudrajam TV?!

[img]https://notepad.lv/userpix/1481_a0clvtg9_1.jpg[/img]

Izvandījos pa googli, bet skaidrs nepaliku. Vieni saka, ka tas ir S/PDIF, citi saka, ka tas ir TOSLINK, trešie saka ka TV ir sūds un lai atdodu to viņam. Ko saki Tu? Vai var gadīties, ka man jātek uz veikalu pēc šāda te vada? Kas tas ir par vadu vispār? Kā viņu pareizi pieteikt stulbāko standartu parādē? LG paši nezin kas tas par sūdu tur ielodēts – User Manuālī nav pateikts ne vārda par šādu izeju. Tikvien, ka tas esot H/P out un apzīmēts ar šitādu simbolu –> 🎧

[img]https://images.marketplaceadvisor.channeladvisor.com/hi/68/68411/noc4.1.jpg[/img]

Crow
    Participant

S/PDIF ir digitālā audio signāla standarts kā tāds, TOSLINK – tieši optiskais puļķis. Tiek lietoti kā sinonīmi attiecībā uz optisko izeju, bet S/PDIF signālu var padot principā kaut ar mežsusuru signālkarodziņiem.

Pēc idejas jālien 3.5mm iekšā būtu, jo tas tur zvērs bildē ir combo ports, kurā teorētiski jālien abiem – ja sprauž 3.5mm, tad strādā kā analogā izeja, ja mazliet garāko mini-Toslink, tad pieslēdzas digitālā izeja.

Kas tas iraid par aparātu?

RicoPico
    Participant

ehe… Kaut kāda apgaismība atbrauca man- pateicos par klarifikāciju. Bet vot no galvas tagad nepateikšu TV modeli. Uz vārda “combo” pamata vakarā vēlreiz mēģināšu tuvoties tam TV no aizmugures. Vakar it kā mēģināju 3.5mm spraust, bet īsti nesanāca. Midžetu anālais sekss, iDritvai…

RicoPico
    Participant

Es pats esmu midžets. A skaņu kurš uzgriezīs?! 😀

Vispār savādi, ka skaņa austiņās ir par 70% klusāka nekā TV spīkeros. Labi, basta. Viss kārtībā. Tas ir Combo džeks.

nitro
    Participant

Znachit tas ir nestandarta austinju shtekeris un iespeejams jaameklee adapteris. Ir arii taadi kas nav standarta 3.5mm Man maajaas meetaajaas adapteris kursh ir lielaaks par 3.5mm un tajaa iesprauzh standara 3.5mm shtekeri. Nezinu kur taadu lietoja bet ir.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā