Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Auto Lietas › Auto drošinātāju atšķirības (krāsa, spriegums, utt..)
Tā kā neesmu nekāds auto mehs, cik vien alu sūcot un youtube skatoties daru dažādus DIY, tad arī jautājums, domāju kas samurajam pa elektroniku. Vai piem ieliekot 20A, 25 vietā, varētu kaut kas nestrādāt kā nākas, drošinātāju ārā pagaidām vēl nesit. Problēma man ir ar durvīm, samainot “blowed up” fuse, kaut kāda dzīvība sāka parādīties, bet nestrādā līdz galam.
Vai šāda sprieguma neesamība, zudumi, utt.. no 25A uz 20A var kaut ko būtiski ietekmēt?
Mazāku var likt, kamēr viss darbojas (bet var nākties ik pa brīdim nomainīt drošinātāju), bet lielāku gan nē.
Iz dzīves
Par cik fokša apraksts arī ir diezgan “varens”:
Problēma man ir ar durvīm, samainot “blowed up” fuse, kaut kāda dzīvība sāka parādīties, bet nestrādā līdz galam.
Un es zinu, ka viņam ir Bumers bez automātiskajām durvīm, tad nu kamŠn, ja esi durvīm norāvis ručku, drošinātājs to neglābs.
Ja runa tomēr ir par elektriskajiem logiem, tad jauc vaļā durvis un tīri kontaktus – tev tur jau ir velēna uzaugusi.
Tāpēc, kad vieno ko jaunu, kas tavam modelim nav paredzēts, pieliec tam jaunumam līniju no aķīša (precīzāk pirms OEM drošinātājiem) un uzliec savu drošinātāju, un neaizmirsti pierakstīt dokumentāciju. Reāli, krāsa ne vienmēr nozīmēs pareizos ampērus, ir kantori, kas to neievēro…
Preses relīzes