Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Auto vadības bloka kodēšana
Vai ir kāds mēģinājis,testējis,ņēmis ar auto vadības bloka kodēšanu ?
Es pamēģināju uz vw sharana ,vag com no Ross Tech ( atbalsta tikai vw,audi,skoda) teikšu godīgi štele baigi labā,var pārprogramēt no a-z ,lasīt dzēst kļūdas,papildināt esošās fīčas,uzlikt jaunas un .t.t.
Uz šā softa man viss ir skaidrs.
Teiksim interesē softs prieks Mercedes ? Atradu Mercedes Carsoft 7.4 mēģināju pieslēgties ar OBD2 vadu + mercedes 38pin pāreju nesanāc,iespējam vajadzīgs kāds aparāts,mājās mētājas 😀 kwp2000 caur to ar mēģināju nesanāca,bet nu tas jau vispār domāts auto chipošanai biju cerējis vismaz caur to tikt klāt vadības blokam ,bet nekā 🙁
Varbūt ja kāds ar kko tādu ir ņēmies varētu padalīties pieredzē !!!
Kas tev pa auto models,gads un .t.t varētu pateikt precīzāk !
Man nav auto kodu katalogs 🙂 tāpēc labāk nosauc paša vadības bloka modeli un kodu,piemēram ( Bosch EDC15C5 C-Class Mercedes (W203) 2.2 CDI , Siemens Simtec90 Vectra C 2.0 16V ) Es varētu pateikt vai var pāršūt ,ir auto kam tie vadības bloki ir vienādi vw,audi, – bmw,rover un .t.t. ja savā 4Gb liestē atradīšu tavam modelim oriģinālo frimevare,for free pāršūšu protams ja varēs.
92.hazel – tur vajag abus – gan kompi, gan speciālu “vadu”, kas atbalsta attiecīgās automašīnas datu pārraides protokolu.
a tadus vadus var iegaadaaties i-veikalos.?
obd2 vads
38pin vads -pāreja
es jau varēju savienot pa taisno uz 4 vadiņiem,pārsvarā nāk 1.+ sarkans 2.- melns 3.dati zaļš 4.brūns hvz kam domāts ,bet nu laikam tur būs vajadzīga speciāla kastīte,lai pieslēgtos vnk tā laikam nevar.
vitaalijs
web33
Bet, ja Tu saki, ka mašīnas kontaktam ir tikai četri vadi, tad teorētiski
Bez konkrētiem datiem tā ir tikai bakstīšanās pa tumsu.
92.hazel
ASV ražotajām mašīnām to standartizēja, ja nemaldos, jau no 1996. gada.
Mašīnai nav jābūt 2001.gada,lai pieslēgtu pie datora un diagnosticētu, tas ir atkarīgs kādu softu lieto piemēram ja lieto
Karoč tur ir baigai datorgalvai jābūt,lai to visu sagremotu 🙂 katrai mašīnai savi vadi ,programmas un .t.t 🙂
92.hazel
Kādai mašīnai tu gribi ?
Piemēram, Nissan 200SX kļūdas nolasa skaitot LED (KV109D0020) mirgošanu 😉
96.gada
Tev vaig obd2,vag com un .t.t. vadu un
Var arī ar obd elm327 vadu un šo softu
Bet nu uz vw,audi,skoda,seat līderis ir
Tofika autor, virsraksts lika padomāt ka te būs par programmējamu vadības bloku firmwaru modifikācijām utt, bet izrādās ka viens atklājis ka vadības blokiem var kļūdas nolasīt un par to kaifo :> 😀
Preses relīzes