Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Auto Lietas › Automagnetolas iegāde
Varbūt kādam ir pozitīva pieredze ar kādu konkrētu jauno laiku auto magnetolu?
Te ir aptuveni tas, kādu es redzu savu jauno aparātu:
– AUX un USB ieejas (obligāti)
– Punktu displejs (dot-display) (nav obligāts, bet izskatās smuki)
– ~ 4x50W izeja
– subwoofer kontrole (nav obligāta)
– Bez mistiskas iPod kontroles. Nav man iPoda…
– 1 DIN izmērs
– Bluetooth (obligāti)
– Vieta kompaktdiskam nav obligāta (jā, izrādās ir arī tādi brīnumi tagad)
– stūres tālvadības pults būtu jauks pluss.
– zīmolam nav lielas nozīmes. Ka tik nav ķīniešu sūds ar nedēļas darba potenciālu.
– cena līdz 100 Ls
Te ir par kādiem 70% aptuvens piemērs tam, ko meklēju:
Komentāri? Ieteikumi? Ko pats lieto?
Anglijā mašinai ir šāda magneotola, ar telefonu caur BT saslēdzas automātiski, un lai skandinātu mūziku no telefona uz magnetolu, telefons pat nav jāņem ārā no kabatas. Kā arī, kaut vai klausies radio, un, ja tev pienāk zvans, tad magnetola automātiski saslēdzas ar telefonu caur BT, ka vari atbildēt uz zvanu. Magnetolai ir iebūvēts mikrofons, kā arī var pievienot ārējo, kas nāk līdzi. Ir arī Subwoofer`a ieejas, ka vari regulēt jaudu nu pašas magnetolas.
Viennozīmīgi iesaku, jo skaņas kvalitāte arī ir ļoti laba.
Glīts pēc velna. Un arī dara visu ko man vajag. Bet Latvijā nav. Dodos ienirt eBaya un Paypala termos, kondišinos un agrīmentos….
Es arī par Pionieri, sievas autiņam ir viens no pirmajiem Pioniera MP3 maģīšiem… nemirstīgs maita – “priekšiņa” izvazāta pa peļķēm vēlusies ārā no kabatas un nobružāta skarbi, bet strādā nevainojami.
Pats nesen paņēmu Sony CDX-GT44U par 50ls jaunu. Savienoju ar iphone caur AUX, uz vada ir arī mikrafons. Nekādu bluetooth i nevajag 🙂 USB izeja it kā ir, bet nezinu kādas ierīcas supportē( iepsējams tikai walkman)
Es arī ieteiktu Pioneer, pašam pēdējais bija 9300 modelis, ļoti labi skanēja.
BT ir, iPodu var pieslēgt caur atsevišķu vadu, komplektā nenāk, tā, ka par to tev nav jāsatraucas. USB, SD karte, CD arī var ielikt. Var pieslēgt pie stūres pogām.
Grūti būs 1986. gada 528i pārdot par labu cenu, tagad jau visi tikai mainās ar piemaksu.
Toties iztrūkst cita svarīga parametra – pogu apgaismojuma krāsa mašīnai atbilstošā krāsā, kā arī kaut cik pieņemams dizains. Protams, ja vēlme ir pamētāt kruto pasažieriem, tad vajag pēc iespējas ērmīgāku un neiederīgāku. Man tādā ziņā ir paveicies – manam iepriekšējam A80 tā iepriekšējais īpašnieks – mans brālēns – bija ielicis normālu maģi – 1998. gada Kenwood KDC-7060R, kuram viena no divām krāsām – dzintara – tikai par kripatu atšķiras no audī priekšējā paneļa apgaismojuma sarkanās krāsas, ko var mēģināt saskatīt šitentajā dažus gadus vecajā bildē. Bonusā tam maģim vēl ir fantastiska fīča, kādu vēl neesmu manījis kādam citam – panelis, kuru motoriņš griež par 180 grādiem, dēļ kā nav jāākstās ar paneļa noņemšanu – uzlikšanu, kā arī adekvāts dizains, nevis kosmonautikas brīnums, tā nu tam maģim ir sagaidāms vēl ilgs kalpošanas laiks manā īpašumā un pēdējo sešu gadu laikā ir tikai mainījies slēgums, mašīna, kā arī pieslēgtie grabuļi – pie viena lineāro izeju pāra pieslēgts pastūzis ar 30w grabuli [veikalinga upuri parasti netic, kad es pasaku viņiem cik jaudīgs ir rūkoņas avots 😀 ], pie otra oriģinālie pakaļas durvju grabuļi ar iebūvētiem pastiprinātājiem.
Kas tajā Kenwood tik labs, neskaitot to paneļa pagriezšanos pa 180?
Nē nu, kā jau teicu, ja gribas “bum bum” uz max paklausīties var arī jebkuru Panasonix nopirkt….
Tas, ka tu izmanto Nokia 3310, nenozīmē, ka citiem Bluetooth ir mazsvarīgs.
Preses relīzes