Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › "Avatar" specefekti radīti ar 64-bit Linux
😀
P.S. Pozitīva ziņa! 🙂
AB
Eudoxus , pilnībā piekrītu . Es pat uzdrīkstēšos apgalvot , ka tas ir zināma mazvērtības kompleksa izpausmes veids , ka pavedienos par AB
Eudoksus un Nīdējam nu fuuuj, nu kā var šitā izrunāties un vēl meitenei uzbraucāt. Kāds krāns? Kādi, runāšu par sevi, kā linux lietotāja, nopelni. Nu jūs nesmukas lietas te saruājāt, bet varbūt tomēr Tokrai taisnība par tiem Winvalīdiem(pārfrazēšu ne jau visi ir Winvalīdi, kas lieto Windows, bet katrs Winwalīds lieto gan), kas dažreiz sāk kost pirkstos (starp citu es ToKras tekstā pamanīju tikai un vienīgi joku ar ironijas piegaršu, turklāt pozitīvākajā šo vārdu izpausmē)? Varbūt tieši jūs esat tie, kas vēlas savus, nu tos, pagarināt?
man jau šķita, ka nebūs kur ietroļļot, bet … filma sux!
nope, filma rullē
īsti nesaprotu šitos nolicējus, vai filmas pārskatījušies ka viss jau noriebies, vai kā, miljoni cilvēku sajūsmā, mēneša laikā filma jau kļuvusi par 2. pelnošāko vēsturē, bet daži grib iestāstīt pretējo – ka sūds. IMDB 8.7/10, manā vērtējumā labas filmas ir sākot no 6 ballēm.
Tas, ka uz linux taisa, nav nekāds pārsteigums, daudzas advancētas grafiskas lietas profesionālajā līmenī mūsdienās tiek veiktas uz linux, tie paši lāzer gaismu šovi utt.
BlackHalt
P.S. Arī es regulāri lietoju Windows XP. Specifiskām vajadzībām, VirtualBox’ā.
Preses relīzes