Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Avatar – vēsturē lielākais «kases grāvējs»
Pārējā pasaulē “Avatar” ir stabils līderis – jau 6 pirmajās filmas demonstrācijas nedēļās nopelnīts 1,29 miljardi USD, kamēr “Titāniks” līdz šim laikam spējis savākt 1,24 miljardus.
Ja ņem vērā ASV dolāra vēsturisko inflāciju – tad gan aina “Avataram” nav tik spoža. Pēc inflācijas pārrēķina ASV pirmo vietu ieņem “Vējiem līdzi”, tālāk seko “Star Wars” un “Mūzikas skaņas”. Pārējā pasaulē inflācijas koriģētais tops ir šāds: 1. vieta “Star Wars”, otrā – “Titanic”, trešā – “Avatar”.
Filma lieliski sakrita ar maniem pasaules uzskatiem. Mūsu pasaule ir pieķēzīta, sarežģīta, pilna ar birokrātiju, stresu, patiesībā nevajadzīgām tehnoloģijām un pārattīstību. Vispār pie visa ir vainīgs baltais cilvēks, tas ir īstais pasaules mēris. Tieši baltais cilvēks ir izpostījis entās zemes, kultūras, tautas un pieķēzījis visu – iekarotā Z-amerika izpostot pamatiedzīvotāju tautu un kultūru, tas pats ar D-ameriku, Ä€friku vispār baltais ir sačakarējis līdz beidzamajam, gan melno paverdzināšana, gan tagad lielais bads ir baltā darbības rezultāts, tas pats Tuvajos Austrumos, kādreiz bija zemes ar bagātu un krāšņu kultūru, tagad pif paf tikai un naftu sūknē. Austrālija, Jaunzēlande … viss atņemts un izpostīts. Man kauns, ka esmu baltais. 😀
..Man kauns, ka esmu baltais..
Nu, ja jau tik ļoti kauns, pirms iziet no mājas nozieķē seju un delnas ar gutalīnu. Taviem “brāļiem” Angolā un Tanzānijā patiks.
… tops ir šāds: 1. vieta “Star Wars”, …
Ir taisnība uz zemes, ir!
😀
Tiem kass nav redzējuši – iesaku nolūrēt! 🙂
… tops ir šāds: 1. vieta “Star Wars”, …
Ir taisnība uz zemes, ir!
😀
😀 😀 😀
Ja vēl būtu teicis, ka visa cilvēku rase kā tāda, kaitīgi iedarbojas uz apkārtējo vidi, tad gan būtu patiesāk.
visa cilvēku rase kā tāda, kaitīgi iedarbojas uz apkārtējo vidi
+∞
Zilaie kaķi dodas pie ASV Zemes prezidenta karaļa Obamas. Un atklājas, ka pār Zemi valda nevis prezidents, bet mašīnas. Un ir krīze. Un tad atnāk džedaji un klonu armija un visus noslauka. Bet tas ir tikai sākums… for the sake of trolling, khmm.
visur par to avataru skandina, īsti nevaru saprast kas tur pa lielo brēku, ar ko šī fantastika atšķiras no citām?
P.S: Uzskatu, ka 3D filmās ir kategoriski jāaizliedz subtitri, šī kombinācija briesmīgi nogurdina acis, itkā saprotu angliski un varētu neskatīties uz subtitriem, bet acis automātiski iet uz viņiem. Vāks.
P.S.
Tomēr.
Es atkal par Linux gribēju teikt (lai gan arī rakstu no datora uz kura ir XP). To 35 000 kodolu super datoru (vai kā viņu savādāk nosaukt, pareizāk ?) uz kura t ā visa specefektu filmas štelle tika radīta, esot darbinājis Linux Ubuntu 😀 Un tas man patīk. FIlmas doma un specefektu softs vienā līnijā iet.
Preses relīzes