Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Cita tehnika › Barošana
Var jau vēl tavam trafiņam notīt nost spoli līdz 12v, izveidot atzaru un uztīt atpakaļ līdz taviem 40v.
Vajag ietrenēt cilvēus uzdot jautājumu par ĪSTO problēmu, nevis kautkādu atvasināto/izmurgoto.
Es gribētu redzēt ko viņš taisās notīt no transformatora, lai iegūtu mazāk voltus.
KLÄ€T JÄ€PIETIN! Bet kur??? Cik tinumiem paredzēts tik liels viņš ir izveidots. Pietinējs atradies.
Un es ar gribētu redzēt shēmu kā ar 1 tranzistoru/kondensatoru/rezistoru samazināt voltāžu. Ja padebīlis to nespēj piegādāt – izbanot.
atbilde McBetonam kurš dzīvē nav neko redzējis, tikai glumi dirsis
Tu vispār kādreiz esi rokās lodāmuru un alvu turējis?
Tagad visu ir iespējams dabūt gatavu, bet bija laiks, kad lielāka daļa cilvēki paši mājas daudz ko darīja, jo nebija iespējas. Tādas vnk platītes no strāvas jebkurš muļķis uz K914/k915 tranzistora bāzes taisīja. Arī transformatora blokus tina un rēķināja tinumu skaitu.
Tu Samuraj tiešām esi cirvis, galvā sists lohs ja tik vienkāršas lietas nezini. Ej izguli dzērumu no Jāņiem, kad kopā ar McBetonu un viņ-veidīgajiem dzēri.
Jē, es esmu ne tikai turējis rokās gan lodāmuru, gan lodējamo fēnu, bet arī protu ar tiem rīkoties.Lietotājam @garaisezis nedēļas bans – pirmajā reizē.
P.S. Lūdzu izdzēs ārā manu profilu no Notepad.lv un visu rakstītos rakstus arī…
Man tikai ir mazliet dārgāks, ar voltmetru, bet ja vajag konstantu spriegumu, tad šis pats ir OK.
Preses relīzes