Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › PC un Konsoļu spēles › Battlefield 3 [Oficiālā Tēma]
Tas absolūti nemaina faktu, ka tās ir konveijera spēles, kuras aizmirsīs pēc <1 gada, ...
Ja priekš BF3 uztaisīs mod tūļus
Tā kā pieiet viņi tā diezgan pamatīgi šitai lietai.
*Updated*
Uz min settingiem šitās spēles dzenāt tač nav aršan’!
Gaidu kad iznāks Mass Effect 3. Pirmā daļa nelika vilties. Otrā- švakāka par pirmo, bet arī ne vainas. Trešā- gaidam.
Tas pats ar CoD Black Ops- iesāku grābstīties, bet saturs klibo (nepamet sajūta, ka tas viss jau kaut kur ir redzēts…).
Man tas pats, arī ar jaunāko Medal of Honor tā pati problēma, paspēlēju dažas misijas, nu galīgi nasing spešal.
btw, vakar izskrēju kādu līkumu ar Crysis2. Zin, ka neko- man pat iepatikās. Biju pārsteigts, ka mans vecais labais GT9500 spēj izspiest skaistu Dx-11 grafiku.
Biju pārsteigts, ka mans vecais labais GT9500 spēj izspiest skaistu Dx-11 grafiku.
Ne Crysis 2, ne GT9500, nav DirectX 11 atbalsta.
lai secinātu par spēles kvalitāti, spēli vajag iegādāties. Tam pašam COD:BO, pirātiska versija satur labi ja 25% no spēles saturā, ne jums MP, ne jums kooperatīvs zombiju mods, ne jums steam atbalst, ne jums achivmenti utt…
Cik nu man zinaams, tad ne BO, ne BF nepiedaavaa nekaadus super unikaalus un nepraatiigi aizraujoshus daudzspeeleetaaja rezhiimus. Acchievmenti tagad ir kaa neatnjemama sastaavdalja 90% speelees (kas vispaar ir uzskataams kaa peedeejais salminjsh, lai kaut nedaudz ilgaak notureetu aatri vien nogarlaikotos speeleetaajus, vaacot bezjeedziigus e-vimpeljus).
Vienspeeleetaaja rezhiims tagad eksistee vairaak kaa tikai “paskat, kaadu mees cmuku grafiku sataisiijaam!” aizbildinaajums, nevis kaa pilnveertiiga speeles sastaavdalja.
Ne tu esi spēlējis, ne tu esi redzējis.
Un vēl- MP, arhivmenti un cits stuff ir kā eglītes rotājums. Ja pati eglīte ir šķidra, tad ar rotājumiem vien būs par īsu.
Un vēl- MP, arhivmenti un cits stuff ir kā eglītes rotājums. Ja pati eglīte ir šķidra, tad ar rotājumiem vien būs par īsu.
Tu nevari spriest par eglītes kopējo skatu, ja redzi tikai pliku stumbru! 😀
EDIT: Tiko paņēmu vel vienu 23cm garu videokarti, Cros-fire mazafaka, cerams ka beidzot Cryisis varēs uz max spēlēt :>
Man patīk šī bilde :
Ne visiem ir svarīgs MP, kas ir tikai sastāvdaļa no spēles, un ne tā lielākā (vismaz nevajadzētu būt)
Ja tagad kā rozīnīte skaitās lidostā nogalināt ap 80 cilvēkiem, kuri nespēj aizsargāties, tad kmon .. 😀
Tu vnk Esi prasts konterstraikists, kam fragot ir spēlēšānas mērķis :>
Spēle, kas mani pārsteidza bija Osmos.
kvēklis iznīcinātājs! [woot] Pār sētu visus tos dusmīgos putnus. Lai dzīvo Omos!
Bet par FEAR un Amnesia… nez- man bail no tādām spēlēm. Mūžīgi visu alu izšļakstu…
Preses relīzes