Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › PC un Konsoļu spēles › Battlefield 3 [Oficiālā Tēma]
[youtube]
Atvainojos, bet “dziivajaa” pat otrklasnieks vareetu labaak izteikties un par speeli pastaastiit vairaak “no pirmaa acu uzmetiena”, bez “omfg visi peerk sms!11, jo es nevienam netraapu!” 🙂
Peec taadiem “live” apskatiem arii neshaubos, ka Tavupraat BF/CoD speeles ir tik superduperiigas, proti – brainless shuuteri, bez jebkaadiem domaashanas attiistoshiem aizmetnjiem. 😉
Bet ja srsly [bro], tad neviens jau Tevi nevaino, ka Tavas ziniibas [par veesturi/karu] ir tik truli seklas, ka semi-realistic tankus nosauc par fufeli, jo nekas nepaarvietojas ar 300km/h, neshauj hiperplazmas reaalistiskos BF ierochus un nav ar reaalistiskaam kareivju animaacijaam … oh wait, tankos nav kareivju.
Loltraktors… “te laikam kartupeļus jāber iekšā” 😀
“Vakar baigi dzērām”… vispār tāds arī fīlings, ka vairāk to tēju vajadzētu moš.
Bet nu tas ir Wuu… savā “fun factor” elementā?! 😀
Vēl irate gamer dažus labus klipus izdevis. 🙂
Un vietējais man šķiet ziwe ir labākais! 🙂
Ir tikai viens cilvēks uz šīs planētas, kurš taisa skatāmus spēļu review – AVGN.
Vel ir ļoti labs un populārs zero punctuation
Kojāni, tu laikam par tādu Ed Peduzzi neesi dzirdējis, jūtūbā viņu var atrast kā acornfilms.
mani neinteresē spēles, kuras izlaistas pēc 2001. gada
Ir pilnībā palaidies Battlefield Play4Free MMO.
Kā no nosaukuma redzams, var spēlēt nemaksājot. Protams, kā tagad pasaulē pieņemts, viens pats headšotskillz neko nedod, jāpērk visādi apgrejdi, lai turētu līdzi.
Geimpleja ziņā tiek solīts vecā labā BF2 cienīgs. Arī BF2 kartes, mazliet piešpaktelēts.
*Update-bump*kluci
Preses relīzes