Benq-siemens EF81 pats spaida pogas

Sākumlapa Forumi Sakaru tehnika Mobilie telefoni Benq-siemens EF81 pats spaida pogas

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    quizzical
    Participant

prikols taads, ka man benq-siemens EF-81 bija galiigi izlaadeejies nostaaveeja ar tukshu akumulatoru kaadas 2 nedeeljas un peec tam, kad pierubiju vinjsh pats spaida pogas. kad iesleegts saak veert valjaa dazhaadas progas, kkur pats zvana uz neiistiem numuriem utt. raxta visaadus simbolus kaa restiites, zvaigzniites utt. karoche neko vairs nevar izdariit. kas vareetu buut par probleemu, kaads viiruss, vai vnk cauri ir tam trubiniekam?

samurajs
    Participant

Visticamāk softiskas problēmas tam “beņķim”… programmā (tā ir ierakstīta iekšējā flash atmiņā) drošvien kaut kas nodzisis. Ja pārrakstīsi to sistēmas progu- visticamāk aizies. Labāk to šai gadījumā uzticēt servisa meistariem. Spriežot pēc modeļa – tam vēl būtu jābūt garantijai.

Vīrusi? Latvijā kaut kā nav dzirdēts par tādiem…

usins
    Participant

Gruuti ies- beņķus vairs oficiāli neražo, pat no neta OS viņiem nevar novilkt 🙁

quizzical
    Participant

garantija vinjam ir, bet man liigumus un chekus ar visu somu centraaltirgus chigaani nospeera! :grr: garantijas taloni ir, bet nav cheka.

usins
    Participant

ÄŒeks trūkst… mm. A tajā garantijas talonā tev telefona numurs, kāds telefonam ira?? vai kkas tamlīdzīgs piemēram IME kods?

samurajs
    Participant

Hmmm… bez čeka veikals var mierīgi atkratīties… neesi pie mums pircis un neko nezinu:P Bet nu janes labot vienalga, lai arī beņķis, tomēr pietiekami labs, lai mestu laukā…

Gustins
    Participant

samurajs wrote:

Hmmm… bez čeka veikals var mierīgi atkratīties… neesi pie mums pircis un neko nezinu:P

tik brutāli gan nav :hmz: Uz garantijas talona ir IMEI kods un veikala zīmogs, kas arī ir kā apliecinājums, ka telefons ir pirkts pie viņiem.. vismaz tā ir ar Tele2 akcijas telefoniem – kaķim zem astes tie čeki 😀

samurajs
    Participant

Gustins wrote:

tik brutāli gan nav :hmz: Uz garantijas talona ir IMEI kods un veikala zīmogs, kas arī ir kā apliecinājums, ka telefons ir pirkts pie viņiem.. vismaz tā ir ar Tele2 akcijas telefoniem – kaķim zem astes tie čeki 😀

Juridiski tikai kases aparāta čeks ir pierādījums, ka pirkts tur un tur. Zīmogu arī pazīstams pārdevējs var uzspiest. Katrā veikalā attieksme savādāka, varbūt ņems pretī arī bez čeka…

usins
    Participant

Nu vispār, ja mobilajam ir garantija, to jebkurā salonā labos pa velti!!! Manam brālim ar telefons nojūdzās, bija garantijas talons un visu salaboja kkādā salonā- nebij pat jaiet uz kkādu spec veikalu.

Gustins
    Participant

samurajs wrote:

Zīmogu arī pazīstams pārdevējs var uzspiest. Katrā veikalā attieksme savādāka, varbūt ņems pretī arī bez čeka…

Bet tā jau ir paša uzņēmuma problēma, ka pieņem tādus darbiniekus kuriem nevar uzticēties :hmz: gadījumā, ja tomēr bez čeka neņem, tad var arī pakasīties un pieprasīt čeka kopiju – visus dokomentus, ja nemaldos uzņēmumiem arhīvos ir jāglabā n-tos gadus :win:

quizzical
    Participant

Jam nezinu vai vinji taa gribees meklet to cheka kopiju, kad truba pirkta vairaak nekaa pimrs pusgada

Foxsk8
    Participant

Tas ir viņu pienākums, ja nē baigās nepatikšanas vari savārīt. Tās itkā ir patērētāju tiesības, un ir arī likums, kā jau te teica, ka viņiem jāglabā visi čeki. Man gan labi sanāca, kad pirku PC, ne man blobi uzmeta, ne es paņemu garantijas talonu, kompim kāds gads, un kad eju uz remontu, pusstundas laikā bez nekādiem papīriem dabonu jaunu komponenti. Vo tādus sakarus vajag.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā