Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Bērni vācas prom no Facebook
Kas tad nepatīk jaunatnei Feisbukāļoti daudziem tur reģistrējušies vecāki
“Facebook popularitāte [šai vecuma grupā] ne tikai krītas; faktiski šis serviss sen jau ir miris un aprakts. Lielākā daļa jauniešu jūtas neērti tikai tāpēc vien, ja viņus uzskata par Facebook lietotājiem. Ja kādreiz vecāki uztraucās par viņu atvašu piederību šim sociālajam portālam, tad tagad notiek tieši pretēji: vecāki mudina bērnus regulāri atjaunināt savu statusu Feisbukā

Noslēpties jau sen kā nav iespējams! Kam vajadzēs, ar attiecīgu piekļuvi, tas atradīs! 🙂
GET USED TO IT!
Es tavaa vietaa no kauna nosleeptos skapii, bet ak vai, tu jau tur dziivo! 😀
Man ir vairaak draugu kaa es varu satikt katru dienu lai sekotu liidzi vinju dziives gaitaam, turklaat daudzi no vinjiem ir dazhaadaam valstiim. Neesmu es pensionaars kuram vieniigais draugs ir kaiminiene, pie kuras iet, paskirsta fotoalbumus un viss. Sociaalais tiikls ir visgjeniaalaakais veids, kaads liidz shim izgrudrots, lai eerti un aatri sazinaatos ar draugiem, kurus nevar regulaari satikt aci pret aci, kaa arii sekotu liidzi vinju dziives gaitaam, notikumiem, un daloties pats ar. e-pasts? tas ir lietojams tikai officiaalai sazinjai un kautkaadu failu nosuutiishanai.
Sociaalajaa tiiklaa es iepazinos ar savu sapnju meiteni, shobriid jau manu saderinaato. 😉
Preses relīzes