Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Bez stūres un pedāļiem – jaunais "gūglmobilis"
Ja iepriekšējās testa sistēmas bija veidotas uz Toyota un Lexus bāzes, tad jaunais prototips visai atgādina invalīdu auto. Maza, visai primitīva dizaina vabolīte. Stūres nav, pedāļu nav, tāpat nav spoguļu, tradicionālā cimdu nodalījuma (bardačoka)
Protams, autosacīkstēs gūglmobiļi piedalīties nevarēs, jo drošības dēļ to ātrums ierobežots ar 40 km/h. Tuvākajā laikā tiks izgatavoti vairāki simti šādu vabolīšu, bet vasaras beigās sāksies to testēšana uz ceļiem. Sākumposmā gūglmobiļos iebūvēs arī simbolisku stūri, jo patreizējā likumdošana prasa, lai tā būtu.
[youtube]
[spoil]
Vēlams ar ieslēgtu skaņu.[youtube]
200 km/h (kas, atmetot atsaldētu idiotu pavecākā auģikā, ir ļoti reāls pretī braucošu mašīnu savstarpējais ātrums) = 55,5 m/s un tie 50 m tomēr ir garš ceļa gabals…
P.S. Runājot par trakiem, stulbiem, slimiem vadītājiem, tad nākotnē visi šoferi savās mašīnās būs pieslēgti dažādiem sensoriem (alkohola, adrenalīna, sirdsdarbības, smadzeņu darbības u.c.) un tie savukārt būs sajūgti Googles mākoņservisā. Tā kā jebkurš guglmobīlis jau laicīgi saņems datus par jebkuru BMW, un ne tikai, dažu kilometru rādiusā ap viņu.
Vispār es esmu par pilnīgi automātiskiem vāģiem – man ļoti patīk doma, ka beidzot varēšu pārdzēris jēgu vārtīties uz pakaļējā beņķa, kamēr auto mani transportē mājās… un vēl nosūtītu īsziņu sievai: “Dārgā, lūdzu atslēdz dzīvokļa durvis, man šobrīd ir alerģija pret šauriem atslēgas caurumiem.”
Seksists.
Preses relīzes