Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › bezmaksas "buchas" draugiem.lv
Iekš FF dodamies uz
Tools – Options
Pēdējā sadaļā Advanced
Tad Network – Zem Connection spiežam Settings
Tad sadaļā manual proxy configuration ierakstam šādu IP adresi: 62.2.87.18 Ports: 3128
Un spiežam Ok. Ejam uz draugiem un sūtam bučas. Pēc tam atliekam atpakaļ uz Direct connection to Internet.
Man nekas nenotiek ne ar vienu paņēmienu:P Itkā viss process notiek, bet bucha otrā galā neparādās! :duno:
kaadu buchu tu suuti? to kur sabuchot (pa 0,15 Ls) vai to kuru kaa daavanu suuta pa (0,35 Ls)? var tikai to pa 15 sant. otru varbuut var bet neemsu paarliecinaats vai paraadaas otraa galaa…
Man nekas nenotiek ne ar vienu paņēmienu:P Itkā viss process notiek, bet bucha otrā galā neparādās! :duno:
tas pats sūtot arī ko citu
Ē, veči zin kas ir? 😀 To naudu noskaita no tā cilvēka kuram es tās bučas sūtu 😀 Man viena meitene teica, ka viņai noskaitīja naudu par to ka es viņsabučoju 😀
Ha ha 😀 Neslikti :giggle:
Ē, veči zin kas ir? 😀 To naudu noskaita no tā cilvēka kuram es tās bučas sūtu 😀 Man viena meitene teica, ka viņai noskaitīja naudu par to ka es viņsabučoju 😀
😀 😀 😀 No kā tad viņai to naudu var noskaitīt? No dvēsles vai?
Tā lūk, Samurajs tur laiza nabagus :rolf:
Ej tak tu d***t, 100 gadus man to tizlo atpalikušo draugu fīču nevajag! Man tik interesē pats princips- var vai nevar?
Preses relīzes