Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Noderīgas saites › Bezmaksas SMS pa visu Latviju!
Mums ir ieviesta reģistrēto lietotāju pieeja izmantojot draugiem.lv pasi 🙂
Tagad maksimālais SMS garums ir 2400 zīmes 🙂
īsziņa
Draugiem pase: Invalid redirect domain specified
Ierobežojums – viena SMS reizi 5 minūtēs ļoti traucē ja vajag nosūtīt ātri vairākiem cilvēkiem. Varbūt labāk 3 SMS no 1 IP pēc kārtas un pēc tam 5 min. pauzi?
Servisam vajadzētu spiest uz drošu darbību 24/7. Pagaidām visai bieži ir pārtraukumi.
Nereģistrētajiem – tāds limits. Reģistrētajiem lietotājiem būs adrešu grāmata u.c. fīčas, kas ļaus nosūtīt sms vairākiem lietotājiem uzreiz. Reģistrētajiem lietotājiem, sms ierobežojums ir 1 sms 10 sek. laikā.
Serviss darbojas 24/7. Bez izņēmumiem. Protams, es neatbildu par saņēmēja tīkla noslogojumu un novēloto piegādi.
Tik kāpēc man tur jāizpauž draugiem.lv parole? Tas ir nekorekti.
Turklāt, mani neinteresē vākt ne e-pasta adreses, ne paroles. Ko es ar to iesākšu? Man personīgi – nav ne jausmas.
Spamot arī netaisos. Un ja uzpeld kāds spams – laipni lūgti – Datu Valsts Inspekcijā ar iesniegumu – sods par vienu sms ir līdz 5000Ls. Personīgi man tas nav izdevīgi :>
Tieši esms.lv nav nekāda sakara ar biznesu (vismaz pagaidām) 🙂 Š o projektu taisu kā privātpersona 🙂
P.S. labs laiciņš ir pagājis un tagad var aplūkot nosūtītās/saņemtās sms (draugiem.lv pases lietotāji! 😀 )
Vienīgais reālais konkurents Salvim ir smsbox.lv.
SMS sūtīšana © sms.lv
SMS sūtīšanas serviss latvijas mobīlo tīklu lietotājiem darbojas “bezmaksas SMS sūtīšana” (???) režīmā un ir domāts SMS sūtīšanai privātpersonām nekomerciālajiem mērķiem. Atbilstoši Latvijas Republikas likumiem tiek veikta lietotāju darbību novērošana (o_O) un pierakstīšana (sūtītāja IP adrese, lietotaja identifikators, laiks, saņēmēja tālruņa numurs (o_O Spam?)atcerēties, ka Interneta anonīmitāte ir mīts.
Un lai es te kko stītu? 🙂 Paldies, izmantošu iespēju “Papildini kredītu, skopais maita”…
Preses relīzes