Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Bieži atrodies internetā? Tātad esi izglītots!
Vēl jāatzīmē, ka atsevišķi cilvēki ar zemu izglītības līmeni nevar atļauties iegādāties datoru un/vai abonēt interneta pieslēgumu.
[imgr]
Visvairāk ir pirkti ceļojumi un citi atpūtas pasākumi (51%), apģērbi, sporta preces (46%), preces mājai (47%), biļetes (35%), grāmatas un žurnāli (33%).
Apmēram 1/3 no respondentiem atbildēja, ka neko nepasūta tīmeklī tāpēc, ka baidās par savu transakciju drošību.
Mazizglītotam cilvēkam tiešām neiesaku datoru iegādāties, vai interneta provu izvēlēties!
Būšu no tiem % kas iepērkas internetā, pārskaitot caur paypal, pērkot daudz ko iekš ebay, pārsvarā visādus gadžetus! 🙂
stulbākais ko esmu lasījis 😀
Daļēji piekrītu!
Stulbs PR no ES puses, kas laikam izplatīts vai nu ar mērķi popularizēt daudzveidīgāku interneta lietošanu vai arī vienkārši lai pirms gada beigām kāda struktūrvienība iztērētu pārpalikušo budžetu un noreklamētu pati sevi…
Bet citādi – tā jau ir – ir meli, ir lieli meli un ir statistika…
😀
bet ja nopietni tad savā ziņ ā tas ir pavisam loģiski, slinkums rakstīt kādēļ tā secinu, bet ja pārvarēšu slinkumu sāksies baigais fleims..
PS smuka meitene samurajam 🙂
Tas ir vairāk kā divreiz biežāk, salīdzinot ar cilvēkiem “bez diplomiem”. Jo tie dara lietderīgu darbu, nevis ceļ degunu gaisā, ka tik prastus darbus mācīti cilvēki vis nestrādās. -Red.Ed.
Vēl jāatzīmē, ka atsevišķi kaitnieciski elementi cilvēki ar zemu izglītības līmeni nevar atļauties iegādāties datoru un/vai abonēt interneta pieslēgumu. Toties sanāk dienišķajam garajam un arī šķaidītajam dzidrajam. – Red.Ed.
Apmēram 1/3 no respondentiem atbildēja, ka neko nepasūta tīmeklī tāpēc, ka baidās par savu transakciju drošību. Un gluži pamatoti. Internets būtu jāaizliedz. -Red.Ed.
bildē patiešām normāls zaķis 🙂
🙁
😀
Jā, evers, man ir oriģināls patentēts algoritms alus kastes optimizācijai – tā ne tikai paliks vieglāka – to vispār vairs nebūs jēgas vest tālāk.
😀
Labs 😀 starp citu, to patentu es pirmais pieregoju 🙂
Preses relīzes