Bijušais Microsoft darbinieks diskreditē Windows 8

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Bijušais Microsoft darbinieks diskreditē Windows 8

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Bijušais Microsoft darbinieks Maiks Bibiks (Mike Bibik), kurš savulaik Redmondā ieņēma Program Manager amatu, dibinājis mājaslapu Fixing Windows 8 jeb Salabo Windows 8 (https://fixingwindows8.com/). Pateicoties Microsoft garajiem nagiem, tā šobrīd jau slēgta, bet vietnē izteiktā asā kritika nav bez pamata.

“Izstādē MWC 2012 Microsoft pārstāvji savā ziņojumā uzsvēra, ka Windows 8 fantastiski darbojas uz sensoru ekrāniem, ar peli un klaviatūru. Diemžēl, tas ne viss atbilst patiesībai,” tā sākās vēstījums. Tālāk tika nokritizēta METRO lietotāja saskarne, kas liek ritināt to pa horizontāli, kamēr visi daudzus gadus esam pieraduši darīt to pa vertikāli.

“Lietotnēm nav logu vadības elementu. Kā lietotājs zinās, kā iziet no programmas? Viņš nevar aizvērt un atvērt logu, un nevar iziet no programmas. Esmu pārliecināts, ka 75% lietotāju vienkārši atteiksies no jaunās OS. Tā tik ļoti liks vilties, ka cilvēki pat nemēģinās tanī iedziļināties.”

Apmēram diennakti pēc Fixing Windows 8 atvēršanās tas pēkšņi pazuda. Serveris vēl tagad atbild, tātad visdrīzāk panākts kaut kāds mierizlīgums ar Microsoft – visdrīzāk ar $ injekciju.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_440_8.jpg[/img]

Avots 1 u.c.

Jaunzems
    Participant

Bijušais Microsoft fanbojs diskreditē Windows 8. Tas šajā gadījumā esmu es.

akms47
    Participant

Nu tad paprasi sev ar pāris $$$ 😀

daGrevis
    Participant

Tas pats kas ar Gnome 3. Cilvēki to nodirsīs, lamās un tamlīdzīgi. Tas tāpēc, ka viss tik radikāli mainās. Man ar Gnome 3 bija tas pats, tomēr, — devu iespēju un tagad esmu tik ļoti apradis ar to, ka atpakaļ iet netaisos. 🙂

BERILS
    Participant

zini , varbūt cilvēkam kurš pirmo reizi ir redzējis datoru, iespējams ka būtu vieglāk rīkoties ar lieliem logiem , nekā meklēt stūros pogas…. BET CIK IR TÄ€DI CILVĒKI ??! 😀

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?