Sākumlapa › Forumi › Software › Grafikas programmatūra › Bildei likt darīt kaut ko citu
Pareizāk sakot pat nezinu ko es pats meklēju un vai tas ir izdarāms.
Tātad gribas lai piemēram kad atver bildi lielā izmērā tad tevi aizsūta uz citu lapu.
saprotu ka html , bet tas nederēs šai gadijumā.
Doma ir piemēram visiem zināmā saitā galerijā iemest bildi kas pie pilnizmēra apskates tev atver nevis pašu bildi bet aizsūta uz noteiktu vietu piemēram uz manu lapeli 🙂
Vai vispār šāds ir iespējams?
Bildēs tak ir kaut kāda infa , piemēram meta dati utt….
Ceru ka sapratāt ko es īsti gribu un varbūt kādam ir jau pieredze šajā pasācienā.
P.s Neko ļaunu pagaidām tiešām negribu darīt :)))
[img src=”bilde.jpg”][/a] Ķipa šo Tu gribi?
gribu augšuplādēt bildi normālā parastā veidā.
kad uz viņas uzspiež viņa neatveras bet pārsviež spiedēju uz manu lapu.
kods nekāds nederēs tikai kaut kas kas ir paša’bildē 🙁 liekas ka es runāju par zinātnisko fantastiku. bet nu esmu optimists 🙂
Bilde ir un paliek bilde un metadati tu ņepričom. Pats savā lapā tu to protams, varētu izveidot bez problēmām, kaut vai pēc tā principa, ka WerNeo minēja, bet ne jau svešā lapā.
liekas ka es runāju par zinātnisko fantastiku. bet nu esmu optimists 🙂
Nē – par nezinātnisko. Aizmirsti. Arī ar optimismu tam nav nekāda sakara.
Palasi par steganogrāfiju, ieliec bildē savas lapas adresi un aprakstā to piemini – nav izslēgts, ka daži intereses pēc tajā arī nonāks.
…
Tagad sapratu. Nū, ja Tev lapas administrācija ļauj pievienot flash failus, tad tas nav nekas neiespējams. 🙂
Drono nē es negribu svešai lapai kaitēt un neko ar viņu lapu negribu darīt vienkārši ievietot bildi un viss….
aizliegts nekur nav piemērma tiem pašiem draugiem. parasti bilžu prasības ir skopi aprakstītas tā ka saita noteikumus noteikti es nepārkāptu vismaz man tā liekas .
// Laikam ko samurgoju… 😀
Preses relīzes