Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Bildes no vietnes uz pc…
Man ir mājas lapa, kurā ir ĻOTI svarīgas bildes….
Es gribu tās dabūt uz pc, diemžēl mājas lapa neatbalsta iespēju backup, taču piedāvā iespēju kopēt visu no mājas lapas ar httrack programmu, taču liels čakars, es jau esmu mēģinājis, mani tas neapmierināja, tāpēc meklēju ko citu..
Izmantoju OPERU UN IE, neko citu netaisos izmantot…
Mājas lapā ir ap 9000 bildes… 🙂
Dokumentus es pats varu dabūt ārā no turienes, taču pats svarīgākais ir bildes..
FileZilla
Tad, vai nu vienkārši novelc visu mapi, vai arī, ja tur, bez bildēm, ir arī faili, ko nevēlies lejupielādēt, spied F3
Attiecīgajā logā varēsi norādīt: Datnes vārds | beidzas ar | .jpg
Apmēram tā:
Ja bildes ir arī citos formātos, jāspiež pie “+” un tāpat jānorāda tikai “.jpg” vietā raksti attiecīgo failu paplašinājuma nosaukmu, piemēram, “.png”. Tikai pie “Meklēšanas nosacījumiem” jānorāda “Match any of the following”.
Spied “Meklēt” – kad būs noskenētas visas maps, iezīmē visus atrastos failus (Ctrl + A) -> labais klikšķis -> Lejupielādēt un norādi, kur vēlies attiecīgās bildes saglabāt. Ja gribi visas bildes vienā mapē (zaudējot mapju struktūru)
savai
P.S.
Es domāju, ka man noderēs arī tas, ka ar FileZilla varēs dabūt ko ārā, taču pgaidām šāda iespēja man nav nepieciešama.. 🙂
Paldies par atbildēm.
Ja no paša tēmas aizsākuma nav skaidrs tad izlasiet turpinājumu:
Es mēģināšu sazināties ar atbalsta centru pa to, vai ir šāda iespēja, jo cik man zināms, ka šāda iespēja nav, taču es izmēģināsu arī citas, jūsu ieteiktās iespējas..
Mūsu mājas lapa ir uz JIMDO, tā ir mana, JIMDO NEATBALSTA UN nav tādas iespējas kā varētu visu saglabāt, tāpēc, JIMDO iesaka izmantot to programu, ja neticiet, tad paskatieties paši….
Rakstiet PZ, ja ir vēl kādi jautājumi…
JA vien būtu iespēja nomainīt bildes adresi…
JO…
Kad atver mazo bildi, ir…
/thumb/image.jpg
Ja nomaina…
/std/image.jpg
IR PILNA BILDE NEVIS MAZA
Es jau visu nokārtoju savādāk.. :)
Preses relīzes