Bildes no vietnes uz pc…

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic Bildes no vietnes uz pc…

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    niki
    Participant

Sveiki.. 🙂

Man ir mājas lapa, kurā ir ĻOTI svarīgas bildes….

Es gribu tās dabūt uz pc, diemžēl mājas lapa neatbalsta iespēju backup, taču piedāvā iespēju kopēt visu no mājas lapas ar httrack programmu, taču liels čakars, es jau esmu mēģinājis, mani tas neapmierināja, tāpēc meklēju ko citu..

Izmantoju OPERU UN IE, neko citu netaisos izmantot…

Mājas lapā ir ap 9000 bildes… 🙂

Dokumentus es pats varu dabūt ārā no turienes, taču pats svarīgākais ir bildes..

nevertell
    Participant

wget.

KristoZ
    Participant

Ja ir pieeja ftp, tad to mierīgi var izdarīt ar FileZilla – pieslēdzies savam serverim un ieej attiecīgajā mapē, kas satur visas apakšmapes ar attēliem.

Tad, vai nu vienkārši novelc visu mapi, vai arī, ja tur, bez bildēm, ir arī faili, ko nevēlies lejupielādēt, spied F3.

Attiecīgajā logā varēsi norādīt: Datnes vārds | beidzas ar | .jpg

Apmēram tā:

[img]https://fotohost.lv/images/na8ldoh3bfxwjif97eio.png[/img]

Ja bildes ir arī citos formātos, jāspiež pie “+” un tāpat jānorāda tikai “.jpg” vietā raksti attiecīgo failu paplašinājuma nosaukmu, piemēram, “.png”. Tikai pie “Meklēšanas nosacījumiem” jānorāda “Match any of the following”.

Spied “Meklēt” – kad būs noskenētas visas maps, iezīmē visus atrastos failus (Ctrl + A) -> labais klikšķis -> Lejupielādēt un norādi, kur vēlies attiecīgās bildes saglabāt. Ja gribi visas bildes vienā mapē (zaudējot mapju struktūru) :lala: , tad atzīmē “Flatten remote paths…”. Lejupielādē un tas arī viss.

Andron MacBeton
    Participant

Man gan ir baigais čujs, ka nākamais būs “ziniet, nu, es tai “savai lapai nazinu paroli….”

niki
    Participant

Es mēģināšu sazināties ar atbalsta centru pa to, vai ir šāda iespēja, jo cik man zināms, ka šāda iespēja nav, taču es izmēģināsu arī citas, jūsu ieteiktās iespējas..

P.S.

Es domāju, ka man noderēs arī tas, ka ar FileZilla varēs dabūt ko ārā, taču pgaidām šāda iespēja man nav nepieciešama.. 🙂

Paldies par atbildēm.

migors
    Participant

Domāju ka čalis tās bildes grib dabūt ne no savas lapas. Jo ja tā ir viņa lapa taču kaut kā viņš tās tur ir ielicis?

Ja tā nav tad sorry, bet vispār var izmantot kadu weblapu kopētāju -ofline brauzeri, paņēmu to ko google izmeta pirmo: copy webpage

KristoZ
    Participant

migors wrote:

…bet vispār var izmantot kadu weblapu kopētāju -ofline brauzeri, paņēmu to ko google izmeta pirmo: /links uz Httrack lapu/

Migor, Tu vispār izlasīji, ko tēmas autors rakstīja? 😀

macbeton, izskatās, ka tā tiešām arī varētu būt šajā gadījumā. :seeker:

Andron MacBeton
    Participant

Par šī topika dzēšanu brēc realitāte, saprāts un loģika. Kur ir ļ.cien.blya moderi?

Ja no paša tēmas aizsākuma nav skaidrs tad izlasiet turpinājumu:

Quote:

Es mēģināšu sazināties ar atbalsta centru pa to, vai ir šāda iespēja, jo cik man zināms, ka šāda iespēja nav, taču es izmēģināsu arī citas, jūsu ieteiktās iespējas..

samurajs
    Participant

Kāpēc tēmu būtu jādzēš? Noteikumi nav pārkāpti. Vismaz tā mums veidojas objektīvs priekšstats, kas kurš ir – šoreiz par tēmas autoru.

niki
    Participant

Labdien!

Mūsu mājas lapa ir uz JIMDO, tā ir mana, JIMDO NEATBALSTA UN nav tādas iespējas kā varētu visu saglabāt, tāpēc, JIMDO iesaka izmantot to programu, ja neticiet, tad paskatieties paši….

Rakstiet PZ, ja ir vēl kādi jautājumi…

JA vien būtu iespēja nomainīt bildes adresi…

JO…

Kad atver mazo bildi, ir…

Code:

/thumb/image.jpg

Ja nomaina…

Code:

/std/image.jpg

IR PILNA BILDE NEVIS MAZA

Toms
    Participant

Es atvainojos, bet vai biedrs KristoZ jau visu nepateica, kā labāk savākt visus bilžukus no Tavas (ja ta ir Tava, protams) lapas?

niki
    Participant

Code:

Es jau visu nokārtoju savādāk.. :)

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā