Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › BIO lauka mērītajs [MEKLĒJU]
Visu internetu esmu apvēlis kājām gaisā, bet nevaru atrast BIO lauka – līdzigs (micro voltmetram) mērītāju.
Izskatās tā”: Kastitē, pa vidu displejs, displejam katrā pusē sensori kur jāuzliek pirksti un tas izmēra biolauku. (nē tā nav spēle nu pogodi :D)
Varbūt kādam ir kas zināms?
aoma-s ieteikums, visprecīzākais! 😀
Man nevajag zinātni. Man vajag prosta aparātu kur uzliekot īkšķus tas izmēra elektro caurejamību un parāda to ciparu izteiksmē.
Tie, kuri domā, ka tāds biolauks nav, var dzīvot tālāk tā arī domājot…
Ierīce , kas ir manā īpašumā , izmēra bio lauku skalā no 0-20 attiecīgi veselības stāvoklis jo mazāks cipars jo labāks. Pārkapjot ciparu 5 (kas skaitās vesels cilvēks ar stipru imunitāti) talkā jāņem grāmata, kas nosaka pie attiecīgā cipara varbūtējo veselības pasliktināšanās cēloni.(meridiana diagnostika)
Ticu šādiem “maģiskajiem” aparātiem vēl mazāk nekā dziedniekiem un zīlniekiem…
Labu laiciņu atpakaļ šādi gudrīši ilgi un dikti strīdējās kas ir mēness – zvaigzne vai planēta. Eirolumpeņu stulbums ir unikāls.
Because this is ridiculous. Aura ir nekas, but prasts magnētniskais lauks, kas ir katram dzīvam vai nedzīvam objektam, jeb pat pilnīgi nemagnētiskajam koka klucim Konstantīnam. Katrai tavai šūnai ir savs magnētiskais lauks, katrai vēža šūņai piemēram. Tie ir atšķirīgi. Viss tavs ķermenis, šie daudzajie lauki vibrē daudz jo daudzās frekvencēs. Galu galā tu dzīvo vienā lielā magnētisko lauko vortexā. Ja kāds pūšļotājs ar neapbruņotu aci var pamanīt mazo vēžu šūņu lauciņu, tad lai… well, lai dievs ņem mani pie sevis un paskaidro šīs lietas sīkāk. 😀
Pasaulē daudzi nodarbojas ar dīvainām lietām, puse no klātesošajiem arī degunā urbinās.
Man nekas par tādām ierīcēm nav zināms un visticamāk es arī nākotnē neko nevēlēšos zināt šajā sfērā.
Preses relīzes