Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › BIOS atjaunināšana
Re kur viens skrīns kā piemērs:
Ir gan !
Tas ir NOTEPAD Text Document
Tagad ir arī HTML
Tagad tas viss notiek tik tiešām vienkārši, notestē kautvai everest, vai sisoft sandra! Ej uz oficiālo izstrādātāja mājas lapu, un skaties pie downloads, supports, bios… un tādā garā! 🙂
Kad ielādēju, man parāda ka saglabās uz desktopa(??!!!), man taču BIOS jāatjauno, kāds sakars ar desktopu?!
Es vienkārši šajos jautājumos esmu gandrīz nulle, es agrāk ar šitādu padarīšanu nekad neesmu saskāries…………….. 🙁
Es nošārēju te > =>
Tu to nopietni?
Ja es tagad uzspiedīšu uz tavu linku, tad es varēšu lejuplādēt tavu atskaiti??? Lūdzu iedod tiešu linku uz savas atkaites lejpulādi. Linku tev parādīja vai nu augšuplādes beigās vai atsūtīja uz tavu norādīto e-pastu. Ja nemāki nošārēt šeit, tad izmanto jebkuru citu file hostingu.
=>
=>
—
Par BIOS updeitu (nelasiju šos rakstus, bet šķiet, ka sīki un labi aprakstīts):
=>
=>
=>
P.S. – un? saglabā to failu uz desktopa un seko instrukcijām. Ja tas ir .exe fails, tad vienkārši palaid un dari ko tev tur liek, ja nav, tad palasi manus augstākminētos linkus.
Edit:Shady +1 😀 😀
Paldies par linkiem un ieteikumiem!
No kļūdām vieglāk ir iemācīties un saprast visu līdz galam, bet ar BIOS negribu kļūdīties.
O’Kay! Es Tagad laikam visu sapratu, mēģināšu ātjaunināt pats
…
No kļūdām vieglāk ir iemācīties un saprast visu līdz galam, bet ar BIOS negribu kļūdīties.
ja jau nesanāk vienkāršu Everesta atskaiti ielikt kaut kur, tad labāk biosam klāt neķeries
Preses relīzes