bios parole…..

Sākumlapa Forumi Hardware Pamatplates un CPU bios parole…..

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    remarco
    Participant

iiisumaa storijs taads.

izdomaaju savam portatiivajam putekljus iztiiriit, baisi saacis bija karst. ik pa briidim , ne glushi uzkaaraas , bet sabremzeejaas gan.

lauzu, lauzu – taa arii neatlauzu.

kad saliku koapaa

pazuda cietnis:((((

vaardu sakot post nekaadu kljuudu nezinjo .

vienkaarshi paraadaas melns ekraans ar txt ka operaator sisteema nav atrasta.

noleemu bios ieliist un paluukot vai vispaar cietni tur var redzeet.

izradaas biosam parole priekshaa…

es vinju neliku. to buus jau pirms manis veikalaa uzlikushi

ko juus man taadaa situaacijaa ieteiktu????

nonjemt akjiiti to mazo kas biosu baro?

vai tas man paroli nenovaaks???

shady
    Participant

Par to, ka tev neiet cietais:

=> Ticamāk, ka neesi labi saspraudis vadus.

Bet notestēt iekš biosa, protams, vari, bet, ja nav pievienots, tad arī neko neuzrādīs.

Jeb tev atpazīst cieto, bet nestartē OS?

Par to – kā noņemt biosa paroli?:

=> Ar bačas izņemšanu nepalīdzēs, jo uz mātenes jābūt vēl baterijai, kas uztur pie dzivības biosu.

To arī vajadzētu atvienot un kādu brīdi uzgaidīt.

Ir arī iespējams resetot ar džamperiem (ficukiem), bet tas tev jāskatās attiecīgi savam modelim.

Un noteikti palasi šo:

=> https://www.google.lv/search?hl=lv&as_qdr=all&q=how+reset+bios+password+portable&btnG=Mekl%C4%93t&meta=

=> https://www.google.lv/search?hl=lv&q=how+reset+bios+password&btnG=Google+mekl%C4%93%C5%A1ana&meta=

+ Piemet klāt vēl sava laptopa modeli un iegūsi pilnīgu informāciju.

remarco
    Participant

nu tur tas joks ka izskatqaaas ka cietnis vispaar neko nerunaa pagaidaam, bet godiigi sakot tas ir labi… sliktaak buutu ja vinjsh kaut ko kjepurotos un nekas nenotiktu , taa ka sirds man mieriiiga un praats vees:))))

par to batereju , nu protams ka es domaaju to kas uz maates.. jumperi??? nuuuu nezinu vai tajaa kastee kas liidziigs jumperim vispaar ir….

jo taa arii man nesanaaca vinju adaliit divaas daljaas.

nav pie rokas skruuvgriezha , bet riit atkal jaukshu un ceru ka liidz galam.

riit tad pateikshu kas iisti paliidzeeja biosaa rakaashanaas vai arii nebiju kaartiigi cietni iebakstijis

Foxsk8
    Participant

Paņēm aizej uz to kantori un paprasi, ja nesaka, tad sāc pa “skarbam”. Īstenībā veikals nevar likt nekādas paroles. Otrs variants. Paņem kādu draugu palīgā, kas arī ir samērā zinoš par PC, divas galvas gudrākas. Trešais variants: Pameklē kaut kur bypass bios password. Itkā katram biosam, etc, ir kaut kāda defoultā parole, ar kuru vari apiet savu esošo. Ja nekas nelīdz, tad aiznes uz darbnīcu, veikalu, kur pirki, lai šamie bez maksas noņem tev to paroli.

usins
    Participant

Nu itka portatīvajam BIOS paroli atgut jeb dabūt nost ir samērā grūti. Nelīdz nekādas bačenes izņemšana (vismaz paveciem modeļiem). Varēja kkā savienot 2 datorus kop un tad kkā vnk noflešot BIOS`u un vsjo.

samurajs
    Participant

Jap, portatīviem bačas izņemšana var neko nedot. BET! katram laptopam ir ražotāja Master Password . Lai to atrastu – use Google!

drunk_lizard
    Participant

eemm

nebuus nu tik vienkaarsji

nereizi neesmu redzeejis, ka uz lapsjiem masterpasswordi straadaatu 😀

katram razjotaajam nomest su paroli ir iespeejams, bet nekaada bacju njemsjana neliidzees….

parasti tas tiek panaakts hardwariskaa celjaa un cilveekam bez pieredzes tas ir praktiski neiespeejami

pastaav liels risks nosvilinaat visu napig….

lapsjiem drosjiibas apsveerumu deelj su passwordi neglabaajas bios flasjos, bet eepromos, ti pavisam citaa cjipaa, kuram nav vajadziiga barosjana info saglabaasjanai

googlee protams var atrast infu par visu sjo…

piemeeram https://www.allservice.ro/forum/viewforum.php?f=14 😉

remarco
    Participant

tencinu visiem par paliidziibu.

viss bija ar to cietni daudz vienkaarshaak kaa man likaas…

respektiivi es lkaikam tieshaam vinju nebiju kaartiigi iespraudis.

paarlasiju visu porkjiku un taga djams straadaa daudz stabilaak jo iztiiriju katru putekliit:)))

nekarst vairs un arii negrasas ventilatorinjsh izlekt no korpusa kaa arii nav jaastraadaa screenshotos…..

nu tas ir taa ka vienkaarshi bildiite pamirst uz divaam sekundeem un neko nevar izdariit…

taatad visi tie kas domaa ka vinju datniitim ir kaada kaite piemetusies, un vinjsh vairs nav tik jautrs kaa bija agraak, paarbaudiet savu datniisha dzeseeshanu…

vairaak attiecas uz portatiivajiem , bet principaa lielajiem datnjiem arii meedzbuut liidziigas probleemas.

ja runaajam par paroli… diemzheel vel netiku pie sava biosa:((

nuuu kameer datnim nekas nav notici vai nemainu nekaadas daljas (cieto vai ko tamliidziigu)

tikaam tas bios arii nav tik nepiecieshams jo viss rulle pagaidaam kaa naaaks.

buus laiks to passwordu pabrauzeeshu gan.

usins
    Participant

Man veicās, manam laptopam nav BOS parole.

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā