Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Bluetooth 4.0 jau nākamā gada sākumā
Bluetooth 4.0 būs šādas pamatspecifikācijas:
iespēja vairākus gadus autonomi darboties no “tabletes” veida baterijām
darbības rādiuss sasniegs 100 m un vairāk
datu pārraides ātrums ne mazāk kā 1 Mbit/s
savienojuma nodibināšanas laiks – ne vairāk kā 3 ms
iespējama pārraidāmo datu šifrēšana AES-128 standartā
“ekstremāli zems energopatēriņš peak, normal un stand-by režīmos “
Bet nē – katra komisija grib ar kaut kādu sūdu izcelties, lai par velti nesēž un neaudzē dirsu
. Zilzobis 2.0 man totāli besī. Nu varbūt tāpēc, ka Toshiba galīgi tizli implementēja to brīnumu, bet enīvej. Fui, bļin.
Trubļām ok, tur ir cita arhitektūra, cita sistēma. Bet [Windows PC] zilzobis nafig – nav vajadzīgs. Punkts.
P.S. Esmu kautko palaidis garām? Pirmā dzirdēšana jau par tādu BT 3, kur nu vēl 4. versiju…
Bluetooth ir visai noderiga lieta. Arī mājas elektronikā, nebūs nekāda wifi zinies lai es nez, ja nav iespējas izmantot irda kādai gaismas muzikai lai remote mikrokontrolieri vaditu pilnigi tik pat labi var izmantot bluetooth 🙂
Crow: ko tad tu, peles ar wi-fi darbināsi?
P.S. Esmu kautko palaidis garām? Pirmā dzirdēšana jau par tādu BT 3, kur nu vēl 4. versiju…
Labrīt, piemēram, Logitech lielākā daļa žurķu un klavieru darbojas ar Wireless, nevis zilzobi.
Bet ja nu tevi tik ļoti interesē, tad viens AA Duraciņš manu žurķi darbina ~pusgadu. Es nezinu vai tas ir daudz vai maz – man nav nevienas BT peles ar ko salīdzināt. 😉
P.S.
Ja godīgi man vispār ir šausmīga alerģija pret zilajiem zobiem.
Preses relīzes