BMW strādā pie bezpilota automobiļiem

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas BMW strādā pie bezpilota automobiļiem

Tiek skatīts 2 ierakstu – 21 līdz 22 (no 22 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Sid
    Participant

Nu jā, kamēr Tu pārkāp likumu braucot apdzīvotā vietā un piekop agresīvu braukšanu, tikmēr es nepārkāpšu ne1 likumu un uzlabošu satiksmes drošību, man nav pretenziju 😀

Kā arī – jāņem vērā tas, ka mašīnām to sistēmu varēs izslēgt, tā kā principā jājautā priekš kam Tev kruīza kontroli vajadzēja likt mašīnā? Tad tač pašam nav jātur gāzes pedālis, mašīna kaut ko dara Tavā vietā 😮

Tas auto pilots būs ideāls variants cilvēkiem, kam daudz jābrauc – uzņēmējiem, tālbraucējiem un, kad tas kļūs pieejamāk – arī vienkāršajam cilvēkam braucot uz darbu. Aka ~ tajā gadsimtā, kad Tu būsi sapratis, ka XP laiks ir norietējis un lietot win 7/8 nav nekas nosodāms 😉

msh
    Participant

Kur es piekopju agresīvu braukšanu? Par mani nestāsta tādus stāstus kā tu par saviem čomakiem ;> Jā, kad to draņķību ieviesīs, tu nepārkāpsi nevienu likumu – varēsi nopirkt kādu ķīniešu chery un visiem stāstīt kāda velna pēc vajag bmw, ja bezpilota chery brauc un paātrinās tieši tāpat kā bezpilota bmw… 😀

Tu kā ar reālo dzīvi ne īpaši spēcīgi savienots sapņotājs neesi sapratis vienu vienkāršu lietu – VISIEM autovadītājiem tā pajebūcija būs vienādi noderīga vai nenoderīga – jo likums pilnīgi noteikti prasīs lai pie ruļļiem sēž “lietojams” vadītājs – kā tu vari iedomāties, indivīdam, kurš brauc garus gabalus, būs n reizes lielāka iespēja pie bezpilota automašīnas ruļļiem aizmigt. Labi, varbūt kaut kādiem galīgi zaļiem un mašīnas vadīšanai nederīgiem vadītājiem kas tāds noderēs – diemžēl tas nekādīgi neveicinās viņu prasmju uzlabošanu.

Un kruīza salīdzinājums ar šitento ir pirksta salīdzinājums ar krānu – kruīzs ļauj visu laiku nepiepūlēt potīti un ļauj pievērst visu uzmanību ceļam, tā vietā lai regulāri lūrētu spidometrā.

Tiek skatīts 2 ierakstu – 21 līdz 22 (no 22 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?