Brēka: iPhone 4S iztukšojoties dažu stundu laikā

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Brēka: iPhone 4S iztukšojoties dažu stundu laikā

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Ražotājs Apple nu spiests sazināties ar savas produkcijas lietotājiem, jo ienākušas ļoti daudzas sūdzības par jaunā iPhone 4S darbības laika ierobežojumiem. Tā viens no pircējiem pamatoti sūdzas, ka jau pēc 8 stundām viņa telefons bijis tik tukšs, ka pēc tam pat nav varējis to ieslēgt. Š ai laikā viņš 2,5 h sērfojis internetā un izdarījis ne vairāk kā 6 zvanus līdz 5 min. katrs.

Pēc parametriem iPhone 4S baterijai jāiztur līdz 8h sarunu 3G tīklos, 14h – 2G tīklos, 6h – internetā, 10h – Wi-Fi tīklos, 200h – standby režīmā. Reālie dati pat tuvu klāt nestāv solītajiem – tā sūdzības autors.

Š obrīd vājās baterijas tēma Apple oficiālajā forumā satur 153 lappuses un 2280 komentārus. Cilvēki sūdzas, ka iPhone 4 darbojoties tikpat ilgi kā iPhone 3GS, kaut arī tika solīta radikāla baterijas darbspējas palielināšana. Daži sūdzas, ka baterijas lādiņš krītas par 1% katrās 3-4 minūtēs pat bloķētā stāvoklī, citi – ka par 15% katru stundu stand-by režīmā.

Kā varbūtējo iemeslu lietotāji min jauno Paziņojumu centru, kurš nepārtraukti skenē tālruni, meklējot jaunus paziņojumus. Citi atkal atzīmējuši, ka pēc ģeolokācijas atslēgšanas palielinājās darbības laiks no baterijas.

Š is ir jau otrais pretenziju vilnis, kas veļas pār Apple. Pirmais bija saistīts ar displeja “dzeltēšanu”.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_440_6f6db_1.jpg[/img]

LooNeY
    Participant

😀 Kārtējs lūžņu produkts no apple… Kad vienreiz fanboy’i sapratīs kad apple p*š viņus ap stūri?!???

Viss vienkārši NEPĒRC to apple nevis jau par otro vai trešo modeli izdod 800$ un sūdzies un čīksti ka tas nav labi un tas nav labi… apple NAV labdarības iestāde bet ir tāda pati sūdu firma kā visas citas kuras ir ieinteresētas pelnīt entos simtus miljonus un firmas vadītāji peldēties katru dienu zeltā!!!

Es esmu tiko nopircis par 300LS viedtāruni un esmu ĻOTI apmierināts ar viņu un NEKÄ€DAS sūdzības nav! Un turklāt Iphõni gandrīz jebkurā jomā apsteidz(gan 3s gan 4 GAN ARĪTAGADĒJO 4s) = tākā moš pietiks izdot abnormālu summu par lūzni? 😀

Stormbird
    Participant

😀 nabadziņi

Jaunzems
    Participant

Nav Stīva stingrās rokas – tādēļ šadas ķibeles arī tiek pieļautas.

Evers
    Participant

Ja tā padomā, tiešām absurds, citas firmas taisa daudzus dažādus telefonu modeļus un labus (ar izņēmumiem). Apple taisa tikai 1, sasodītu 1 telefona modeli, un i tad nevar uztaisīt kā nākas. Izgāzšanās viena pēc otras.

usins
    Participant

gan jau izlaidīs kādu atjauninājumu un būs ok. mainīs dažus veidus kā strādā šādi tādi servisi un viss aizies. Daudz dažādas lietas Apple labojusi ar apdeitiem.

Foxsk8
    Participant

Bet ja tā padomā, lietotājam speciāli ir jāvelta laiks, jādzīvo ar nepilnvērtīgu aparātu kabātā, līdz kamēr kompānija kaut ko lietas labā darīs. Bet nu ko īsti var gribēt, patika viens video, kur ar šitiem viedīgajiem, lielajiem displejiem, salikti rindā 4 telefoni, kopā uz katras lapstas pa 4, tb kopā 16 aparāti, noliktas apakšā puķes un pa nakti uzlikts lai tas viss kruķās pa rinķi, un smuki varēja redzēt kā no ekrāna gaismas izplaukst ziedi. 😀

Vislielāka baterijas graušana ir displejs.

Ja es būtu baigais apple fanāts, es vienkārši paņemt vēl vienu rezerves bateriju, respektīvi ar divām baterijām čikātos, viena tukša, otru liekam iekšā.

Vēl būtu labs risinājums 😀 Paņemt ar roku čikājamu telefona lādētāju, griežam un uzlādējam savu Iphone.

Athlons
    Participant

da vienkārši vajag nākamajai ī-trubai iebūvēt tādu ģeņģeri iekšā un līdzi komplektiņā mazu kurbulīti, lai var iekurbulēt savu nodzisušo klausuli… 😀

varētu pasniegt kā kārtējo “amazing”, “wunderbar” utt., utjp…. 😀

baigā ideja… moš jāskrien nopatentēt?…

Evers
    Participant

Gribēji gan rezerves bateriju 😀

Lai nomainītu iphone bateriju, bez speciāliem instrumentiem un izpratni kā tas krāms vaļā laužams neiztikt. 😀

BERILS
    Participant

Sony ericsson reklāma… viņa bija forša , tikai es nevaru viņu vairs atrast 🙁

kuuminsh
    Participant

Man jau brīžiem šķita ka SGS2 ir problēmas ar baču, bet pa parasti lielākā problēma ir kaut kāds softelis kurš fonā kaut ko tur bakstās.

Katrā ziņā sākotnēji šķita ka 4S bačas ziņā būs spēcīgāks par S2.

https://lh5.googleusercontent.com/-6ntGweJBY94/Tq_n6U7EAYI/AAAAAAAAA-0/RImC0e3KloA/s512/SC20111101-143601.png

:>

Bet nu lai vai kā, domāju ka Apple atrisinās šo problēmu, jo viss drīzāk tā ir softiska un viegli novēršama.

kuuminsh
    Participant

Ammm vēl papildus daži ekrānšāviņi.

https://picasaweb.google.com/g.duksis/DropBox?authkey=Gv1sRgCMKuv7jJlpuviwE#5670008438350192546

Jāskatās uz to Deep Sleep.

Ja tas dziļais miegs proporcionāli ir maz, tas jau liecina par problēmu ka kaut kādas kakas fonā darbina trubu arī tad kad lietotājs it kā neko nedara.

Pārbaudīt kas tad reāli notiek var palūrot bačas statusu.

https://picasaweb.google.com/g.duksis/DropBox?authkey=Gv1sRgCMKuv7jJlpuviwE#5670008476327524226

Un te ir lieliski redzams cik daudz truba mostas un dara kaut ko kad lietotājs neko nedara.

Man tie ilgākie posmi pie izslēgta ekrāna ir kamēr pa ceļam klausos muziku.

Nedaudz mulsina tās īsās svītreles kamēr monis izslēgts. Kaut kāda kaka kaut ko sinhronizē, bet neesmu vēl izkodis kā izķert kura tā ir.

Vienīgais variants instalēt visu pēc kārtas nost.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?