Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Brēka: iPhone 4S iztukšojoties dažu stundu laikā
Pēc parametriem iPhone 4S baterijai jāiztur līdz 8h sarunu 3G tīklos, 14h – 2G tīklos, 6h – internetā, 10h – Wi-Fi tīklos, 200h – standby režīmā. Reālie dati pat tuvu klāt nestāv solītajiem – tā sūdzības autors.
Š obrīd vājās baterijas
Kā varbūtējo iemeslu lietotāji min jauno Paziņojumu centru, kurš nepārtraukti skenē tālruni, meklējot jaunus paziņojumus. Citi atkal atzīmējuši, ka pēc ģeolokācijas atslēgšanas palielinājās darbības laiks no baterijas.
Š is ir jau otrais pretenziju vilnis, kas veļas pār Apple. Pirmais bija saistīts ar displeja “dzeltēšanu”.
Viss vienkārši NEPĒRC to apple nevis jau par otro vai trešo modeli izdod 800$ un sūdzies un čīksti ka tas nav labi un tas nav labi… apple NAV labdarības iestāde bet ir tāda pati sūdu firma kā visas citas kuras ir ieinteresētas pelnīt entos simtus miljonus un firmas vadītāji peldēties katru dienu zeltā!!!
Es esmu tiko nopircis par 300LS viedtāruni un esmu ĻOTI apmierināts ar viņu un NEKÄ€DAS sūdzības nav! Un turklāt Iphõni gandrīz jebkurā jomā apsteidz(gan 3s gan 4 GAN ARĪTAGADĒJO 4s) = tākā moš pietiks izdot abnormālu summu par lūzni? 😀
Vislielāka baterijas graušana ir displejs.
Ja es būtu baigais apple fanāts, es vienkārši paņemt vēl vienu rezerves bateriju, respektīvi ar divām baterijām čikātos, viena tukša, otru liekam iekšā.
Vēl būtu labs risinājums 😀 Paņemt ar roku čikājamu telefona lādētāju, griežam un uzlādējam savu Iphone.
varētu pasniegt kā kārtējo “amazing”, “wunderbar” utt., utjp…. 😀
baigā ideja… moš jāskrien nopatentēt?…
Lai nomainītu iphone bateriju, bez speciāliem instrumentiem un izpratni kā tas krāms vaļā laužams neiztikt. 😀
Katrā ziņā sākotnēji šķita ka 4S bačas ziņā būs spēcīgāks par S2.
:>
Bet nu lai vai kā, domāju ka Apple atrisinās šo problēmu, jo viss drīzāk tā ir softiska un viegli novēršama.
Jāskatās uz to Deep Sleep.
Ja tas dziļais miegs proporcionāli ir maz, tas jau liecina par problēmu ka kaut kādas kakas fonā darbina trubu arī tad kad lietotājs it kā neko nedara.
Pārbaudīt kas tad reāli notiek var palūrot bačas statusu.
Un te ir lieliski redzams cik daudz truba mostas un dara kaut ko kad lietotājs neko nedara.
Man tie ilgākie posmi pie izslēgta ekrāna ir kamēr pa ceļam klausos muziku.
Nedaudz mulsina tās īsās svītreles kamēr monis izslēgts. Kaut kāda kaka kaut ko sinhronizē, bet neesmu vēl izkodis kā izķert kura tā ir.
Vienīgais variants instalēt visu pēc kārtas nost.