Sākumlapa › Forumi › Software › Audio/Video programmatūra › Bremzē skaņa
Ir izmēģināts viss. Draiveri jaunākie, skņas karte – USB iet pa tiešo, kad Realtek atslēgts. Kad ieslēgts – arī bremzē. Nekas nepalīdz.Muzonu klausīties nav iespējams. Nekādu.
Kas ir nojūdzies ? Procesora un RAM pārslodzi neuzrāda pat tuvu.
Procesors – Intel Pentium 4 630
Operatīvā atmiņa 1,5 GB DDR 2
Mātene – FUJITSU SIEMENS D2151-A1(CPU)
Skaņas karte – kaut kāds noname USB puļķis. (kārtībā, jo pārbaudīts uz cita datora)
Par softu 99% esmu pārliecināts, ka tur nav tā vaina. Vīrusu nav, Win. arī nav aizdirsts, jo tam sekoju diezgan rūpīgi.
Ir aizdomas par dzelžiem, tikai nezinu, kur. Iesākumā ar skaņu viss bija OK.
Melot ir slikti
Kas vainas ir iebūvētajam audio dzelzim?
Iebūvētajam audio dzelzim tīri fiziski nedarbojās aizmugurējā audio izeja, tāpēc iespraudu USB skaņas kartes puļķi.
Var jau spraust priekšējā, iebūvētajā, bet nepatīk, ka vadi rēgojas. (arī tur tas pats gļuks)
Ko dara citas USB ierīces? Strādā kā nākas?
P.S. – tad nejautā jautājumus forumā, ja pats esi pārliecināts par sevi un to kas ir nojucis. 😀 Mēs Tev ieteicām variantus kā visu notestēt, bet TU turies pie sava, un izskatās ka problēmu prātīgā ceļā nemaz nevēlies atrisināt.
“Eksperts” – pļūtīzeris.
2) USB ierīces darbojas labi.
3)Sistēmā vīrusu nav un aizdirsta tā arī nav. Par to tiešām esmu parliecināts jo pārbaudīju daudzas reizes.
4) Betons var iet uz poda. Man viņa palīdzība nav vajadzīga principa pēc.
Man gan intresē, kas būtu jāizdara skaņas kartei FIZISKI, lai viņa tev veidotu audio lag’u.
Ja no sākuma žagojas, tad met miskastē to puļķi un diedz uz veikalu pēc jaunas PCI skaņukartes (bleķo 5-10 lati, principā tāda pati kā integrētā), bet skaties, lai skaņu kartei nebūtu C-media čips, jo tiem ir līks draiveru supports
Preses relīzes