Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › BSA trako Krievijā
Omskas tiesa biznesmeni sodījusi ar 3 mēnešiem cietumā (nosacīti) un 27.000 rubļu (ap 500 Ls) naudas sodu. Par labu kompānijai Microsoft piedzīti vēl 125.000 rubļu jeb 2400 Ls.
Pagājušajā gadā ar BSA pūlēm par nelegālās programmatūras izplatīšanu Krievijā taisīti 85 notiesājoši spriedumi. Lai izvairītos no tiesas, firmas kā “mierizlīgumu” pārskaitījušas tai 2.6 milj. USD.
Avots:
Tā kā ne par ko nebrīnos.
Zinu tepat Valmierā veikalus, kur bez prasīšanas Tev uzliks nelegālu Windows un visu pārējo, ka nebūs ko redzēt.
Un ja nu klients negrib nelegaalu, vai tad vins nevar tiesaa paardeveeju shaadaa gadiijumaa iesuudzeet?
parasti jau tiek izskaidrots ka legaals maksaaa x-reizes nelegaals.
Protams, bet par shaadu piedaavaajumu jau vien vareetu tiesaa iesuudzeet.. nu amerikaa noteitki 😀
Tātad liepāja, kur tu vari dabot visu ko tev vajag:
Arcus
Anna
Plus vēl visād privātie halturšņiki.
Vēl nesen pa Bez-Tabu rādīja sižetu, ka vienu čali noķeruši, kas licis nelegālo softu klientiem. Ja atradīšu kaut kur, iemetīšu video.
Zinu tepat Valmierā veikalus, kur bez prasīšanas Tev uzliks nelegālu Windows un visu pārējo, ka nebūs ko redzēt.
mhh, senāk kaimiņš vēl tajā *vienā* veicī par 5ls tika pie nelegālas windas 😉
taa ir aksioma
Noteikti, ka vins domaaja sho postu..
nu nez, ja es noperku disku ar windu un es sev ieladeju un ieladeju draugam no ta pasa diska un abi ar vienu licenzi, es jau skaitos noziedznieks??
Ja tu paņem veikalā 2 biezpiena sieriņus, par vienu pie kases samaksā, bet otru iebāz kabatā pa kluso – tu esi vai neesi zaglis?
Tāpat ar Windows – 1 CD-key tev legāli derīgs tikai 1 datoram, lai arī uzlikt no tā diska var kaut uz tūkstoti. Visas pārējās kopijas izņemot pirmo skaitās zagtas.
Skaitās zagtas
Un kad man ir jaapaarinstallee wins man atkal sanaak pirkt jaunu cd? :ooo:
Legāls/nelegāls? Priekš tam ir WGA fīča…
Nevaru iedomaaties vispaar citas metodes kaa atpaziit vai tas ir legaals vai nelegaals wins.. un wga jau ir tikai vistai, ne..?
Preses relīzes