Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Budžeta printeris studentam līdz 30ls
Pats aparāts iet par 60 latiem, kas atmaksāsies. Bet ir viena problēma – toneris maksā pusi no printera cenas, Es gan to problēmu neesmu izjutis, jo man vēlaizvien skrien komplektācijā iekļautais
Par printeriem – nu tad ir jāparēķina, cik daudz un ko vajadzēs vairāk drukāt. Tas, protams, atkarīgs no mācību iestādes, kurā studē, ko studē utml…
Ja pa visu semestri vai pat mācību gadu tikai kādus pāris referātus jāuzraksta, tad jau var arī pietikt, piemēram, ar vienu no lētākajiem HP budžeta klases printeriem
Attiecīgi, ja jauns kārtridžs maksā… pag’, pag’… cik?? ..atradu te tādu nelielu failHP lapā
Nu, pats saproti – patiešām lētāk nopirkt jaunu printeri AR visiem kārtridžiem nekā atsevišķi; bet uzpildīšana – vari painteresēties, cik maksā HP 60HP 300
Vai otrs variants- pakrāj vēl naudu vai sametieties kopā ar kādu kursa biedru, un nopērciet vienu lāzernieku (sākot no ~45Ls), ja paradzēts vairāk par ~200 lapām drukāt. ;}
P.P.S.
Ja nemaldos, tad vēl nāksies pasūtīt/nopirkt USB A-B kabeli, (ja pašam nav) jo kaut kādu iemeslu (ES direktīvu?) dēļ, tos nedod līdzi kopā ar printeri.
man japrinte ir daudz tada veida CANNON, HP neder, der tikai epsons kur var mainit kiniesu krasas pa vienai…
iegadajos shaja cena labako studentam:D ….. protams skals leni drukaa bet..
Epson Stylus S21, nieka (25 LS)
Jo uzpilde ir loti izdeviga
galvenie plusi kapec sis modelis parpsej citus pat darga gala printerus
1. Ir 4 krasas atseviski , nav taka CANNON, HP, kur nedalās krasas. JO HP, CANNON iir tikai 2 kartridzi un ja kada krasa beidzas ,tad nestrada viss kartridzs
2. Letie kiniesu kartridzi, un nav cakars ar tinti kad pasam jachakarejas uzpildot.. vecos izmet ara noperc neorginalo 😀 😀 😀
3. TINTEAS PRINTERI NEVAR TURET ILGAA REZIMA (1 LAPA NEDEJA OBLIGATI) KAD NEKO NEPRINTE, JA TURESI TINTE SAKALSTS UN PIRKSI JAUNU KARTRIDZUS
P.S. Ja nevajadzēs krāsainas bildes, tad ieteiktu paklausīt pārējiem un ņemt samsung lāzernieku…
Toneris ir padārgs, bet pēc tam to var uz ilgu laiku aizmirst un drukāt uz pilnu klapi. Bet tas, protams, pēc vajadzībām.
Preses relīzes