Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › CCleaner beidzot latviskots
Produkts ar kārtas numuru 3.11.1541 lejuplādējams izstrādātāju portatīvā versija
Jāteic, ka latviskots ir gana kvalitatīvi, īpaši ērmīgi termini pagaidām nav manāmi.
Pats arī beidzot varēšu ievērtēt, kā tie tulkojumi programmā izskatās un iederas.
Tā kā Piriform nedod tādu iespēju tulkotājiem programmu nokompilēt ar topošo tulkojumu, iespējamas nelielas neatbilstības kontekstā.
Lai vai kā, laipini lūgti informēt mani par diskutējamiem/ nepareiziem tulkojumiem – varu izlabot, ja nepieciešams. ;]
Te arī laidiena jaunumi:
[spoil] Added initial support for Windows 8.
Added expanded Recycle Bin contents in detailed view.
Improved Thunderbird cache cleaning support.
Improved Safari history cleaning.
Improved “Unused File Extensions” registry rule improvements.
Improved Secure file deletion on FAT32 file system.
Improved Drive Wiper tool to prevent UI freezing.
Improved cleaning for Windows Log Files, Memory Dumps, Microsoft Office 2007 and 2010.
Improved Speedbit Download Accelerator Plus cleaning.
Added cleaning for AkelPad.
Added Latvian translation.
Minor bug fixes.[/spoil]
P.S.
Jāskatās tomēr, kur tiek likti ķeksīši 🙂
Var arī veikt citas darbības (servisi – bet to ērti var izdarīt tāpat ar win iebūvēto pārvaldnieku).
Kurā IT uzņēmumā tur tādus kadrus? Srsly!
@jo zinu, ka ja Winowss ir savu laiku nokalpojis, tad ir nokalpojis
Pačukstēšu priekšā, ka Tu ņihuja nezini no Windows operētājsistēmas darbības principiem.
Par Windows uzbūvi es domāju arī tev ir visai maza sajēga 🙂
P.S.
Kojān, kad būs nākamais notepad tusiņš noinformējit mani arī.
Mazo mutes palaidēju Kojānu es jau sen gribu redzēt dzīvajā 🙂
Tāpat arī ImgBurn jau sen kā latviski nav atsvaidzināts, bet vismaz kāds kādreiz ir ar to ņēmies, lai būtu!
CCleaner jau sen lietoju un tiešām noderīgs rīks. Pa retam attīru arī vecos startup ierakstus un citu drazu.
P.S. Pagaidām tik niecīgu kļūdiņu atradu:
[spoil]
Īstenībā stipri mazinātos “pazudavisasbildeskolaidaraheeeeelp” smilkstienu skaits LV forumos.