Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › CD/DVD rakstošā programma
vajdzīga pēc iespējas viernkāršāka rakstošā proga, līdzīga kā nero 7, lai tikai ierakstīt cd, dvd un uzdzēst. kur raut?
CDBurner XP Pro – CD/DVD burner
BurnAtOnce – CD/DVD burner
Express Burn – CD/DVD burner
Zilla CD-DVD Rip’n’Burn – CD/DVD burner
ImgBurn – ISO, BIN burner
=>
Uz *nix K3B:
Un man vēl likās, ka notepad ir IT portāls pozitīvi domājošiem cilvēkiem, ne neko nedomājošiem betoniem…
1. No iso “cepjot” CD process bieži netiek pabeigts – īsi pirms ieraksta beigām pārtrūkst un matrica izmetama :(.
Š āda problēma novērota gan uz XP, gan Vistas sistēmām, protams, arī matricas dažādas, bet ne lētā gala.
2. Nereti nav iespējams izveidot iso image – gan no oriģināliem, gan pašrakstītiem diskiem.
Lai būtu skaidrība – CDburnerXP (par Nero un Alcohol 120% nemaz nerunājot) ar visu iepriekš minēto (tie paši faili, dzelži, tā paša tipa matrica) tika galā bez problēmām.
Tas Infrarecorders ne jēdz iecept imāgi ne arī turpināt multisesiju. Ja teu vajag tikai iemest failsu diskā tad XP ir iebūvēts recording, nau jāliek kaukāds 3rd party sūds! Te bij runa par pilnvērtīgu raxtekļa softu.
P.S. Kas pie velna ir e-žurnalists? Jauns nosaukums lameriem?
Lieta tāda ka es gribu irakstīt uz CD mūziku FLAC formātā un tas viens no galvenajiem iemesliem kāpēc es meklēju pieklājīgu raksto;šo progu.
Nero-7 ir kakucis, pat instalējot to no diska, tas man met errorus un pie System reports viebmēr parādās klūda.
Lietojot sūdainus softus un dom;ajot pozitīvi tu no lamera par specu nepaliksi, tu tik un tā būsi lamers 🙂
Tas Infrarecorders ne jēdz iecept imāgi ne arī turpināt multisesiju. Ja teu vajag tikai iemest failsu diskā tad XP ir iebūvēts recording, nau jāliek kaukāds 3rd party sūds! Te bij runa par pilnvērtīgu raxtekļa softu.
P.S. Kas pie velna ir e-žurnalists? Jauns nosaukums lameriem?
nekurini naidu, katram savs viedoklis un nevajag to apvainot, kas citam liekas slikts, tas citam liekas labs, cots saskata labo sliktajā, cits labajā sliktu. pateikt tas ir sūds mēs visi mākam, bet argumentē kapēc, lai varētu apspriest to.
Man liekas ka Deep Burner, vai no šeieienes to var nokačāt ?
Es nekāda gadījumā nekurinu naidu, es izteicu kas man liekas pats sakarīgākais !
Man liekas ka Deep Burner, vai no šeieienes to var nokačāt ?
tas nebija tev, paskaties kam citēts 🙂
jā deep burner ir labs.
Nero-7 ir kakucis, pat instalējot to no diska, tas man met errorus un pie System reports viebmēr parādās klūda.
Wtf? Kāpēc man Nero Essentials 7.5, kas nāca rakstīklim līdzi, darbojas perfekti un nekādus errorus nemet? Ka tik tur nav līku rociņu problēma?
Pačakarējos pāris stundas kmēr sapratu kas un kā, tagad viss ir O’Kay! 🙂 🙂 🙂 (y)
ĻOTI IESAKU !
Visas jaunāko programmu versijas vienā vietā >
Kurā viietā jāieraksta texts lai tas parādās kā piemēramt tev : Aizmigt var divreiz ātrāk, ja skaita pa divām aitām uzreiz.
Preses relīzes