CES 2015: StoreDot uzlādē Samsung Galaxy S5 divās minūtēs

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas CES 2015: StoreDot uzlādē Samsung Galaxy S5 divās minūtēs

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Izstādē CES 2015 Izraēlas kompānija StoreDot publiski demonstrēja visiem kā izdodas 2 minūtēs pilnībā pielādēt viedtālruni Samsung Galaxy S5. Taisnība, baterijas nav oriģinālās; tās ir īpašas pašražotas konstrukcijas no organiskiem materiāliem. Galaxy S5 standarta izmēra baterijas prototipa ietilpība patlaban izrādījās vien 900 mAh, un tās pietika 5 h darbam. Izrādīja arī lielāku 2000 mAh StoreDot bateriju, bet tā darīja viedtālruni par 5 mm resnāku.

Tā kā ātrā uzlāde notiek ar 40 A strāvu, lādēšana notiek īpašā dokstacijā. Pieslēgt lādētāju tālrunim nav iedomājams – pēdējais vienkārši izkustu. StoreDot vadītājs Dorons Maijersdorfs sola, ka ierīču sadārdzinājums nepārsniegšot 50 USD, un sola pirmās laist tirgū jau 2017. gadā. Par investīciju trūkumu firma nesūdzas – savākts 48.5 miljoni USD, no kuriem 10 investēja personīgi Krievijas oligarhs Romāns Abramovičs.

Lielākais uzrāviens ātrās lādēšanas lauciņā sagaidāms elektroauto nozarē. StoreDot ir pārliecināti, ka spēs izstrādāt bateriju komplektu elektroautomobiļiem, kas uzlādēsies 3 minūtēs. Tiklīdz pabeigšot ar viedtālruņiem, tā ķeršoties pie tā.

[img]https://notepad.lv/userpix/28__80109512_80109511_1.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28__80109516_charger_1.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_storedot1_1.jpg[/img]

Quagmire
    Participant

Kas tā par maģisko 900mAh bateriju, ar kuru pietiek 5h darbam, ja ar oriģinālo labi, ja piecām stundām pietiek?

samurajs
    Participant

Kas tev par telefonu kas tikai 5h darbojas? Parasti taču 1-2-3 dienas izvelk. Nebija teikts, ka mērīja 5h nepārtrauktā web pārlūkošanas režīmā, bet gan standarta ekspluatācijas režīmā: tik un tik % laika sarunas, tik un tik standby, vēl bik web, video utt.

Stat1CX
    Participant

Mans s4 divas dienas izvelkt, ar 5h screen on time, tiek gan browsots, gan youtube lietota. Vienīgais veids kā tajās 5 h varētu bateriju nokaut ir spēlēt spēlītes 😀

Quagmire
    Participant

Man tāda ikdiena, ka reizēm tiešām sanāk četras, piecas stundas gandrīz nepārtraukti spaidīt, tīri lai nosistu laiku… un baterija cauri. Man gan ir S4 nevis S5. Spēlītes nespēlēju, sēžu internetā un sarakstos pārsvarā.

Crow
    Participant

Sāc strādāt tad, vanckar. Un fizisku darbu, jo pauris teu ir jau atrofējies. Ikdiena, bļģ.

deriksx
    Participant

Sasmīdiināji +1 🙂

Quagmire
    Participant

Ja tev, pajol, pamatskolas izglītība apmierina, tad malacis. Man grāvjus rakt neinteresē. Un ak tad fizisku darbu, ja? 800 pēc nodokļiem un nav problēmu, ko vari piedāvāt?

Afrohead
    Participant

Dvieļgalvām šis koncepts īsti nepatiks.

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā