Charms Bar pazudīs no Windows 9

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Charms Bar pazudīs no Windows 9

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Microsoft vairs neplāno turpmāk lietot daudziem tik kaitinošo Charms Bar – labajā sānā uzpeldošo izvēlni ar ikonām Search, Share, Devices, Settings. Tā varbūt noderīga planšetdatoros, bet tiem, kuri strādā ar peli un klaviatūru, ir pilnībā bezjēdzīga. Redmonda vēl nav īsti izšķīrusies par variantu ar ko Charms Bar aizstāt. Viens no variantiem varētu būt to iekļaut loga izvēlnē (kā attēlā). Alternatīva iespēja ir peles labās pogas kontekstizvēlne. Un vēl trešais variants – pilnībā aizvākt Charms Bar. Š is gan ir mazticams, jo minētā izvēlne nepieciešama atsevišķām Metro programmām (piemēram, meklēšanas funkcija). “Ēsties” ar izstrādātājiem un likt pārkodēt aplikācijas Microsoft diez vai gribēs.

Līdz galam vēl nekas nav zināms, jo Windows 9 patreiz ir alfa stadijā. Tomēr pēc loģikas visi neveiksmīgie Windows 8 “uzlabojumi” būtu jāaizvāc.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_charmsconcept_1.png[/img]Avots

jurgenz
    Participant

Kādā tieši veidā viņš traucē? Viņš parādās tikai tad, ja uzvelk ar peli uz augšējo labo stūri un pavelkot peli uz leju. Es viņu, piemēram, uzreiz piešāvos izmantot. I searchu no turienes eju, i, ok, 1 extra klikšķis, bet tā arī es nonāku settingos.

re-mix
    Participant

Lai cilvēkam būtu labi, vajag izdarīt kko sliktu un pēc tam atgriezt kā bija.

system32
    Participant

Neviens jau nevar paredzēt ko un kas patiks vai nepatiks, vai traucēs, vai netraucēs, pirms tas nebūs izmēģināts. Tiklīdz tas ir izlaists tirgū, ir atsauksmes, un uzreiz ir lietas ko mainīt.

re-mix
    Participant

Nevis uzreiz maina, bet tikai nākamajā versijā, kuru vajadzēs nopirkt.

To sūd@ čarmbāru sānā tak win 8 betā varēja ar vienu reg ierakstu novākt. Tagad viss izdarīts lai viņš tur kaitina vecās grāmatvedes ar trīcošām rokām, kuras mūžīgi ar peli iebrauc augšējā stūrī.

LooNeY
    Participant

Es ar klavu un peli arī esmu ļoti ērti un vienkārši viņu izmantot…. Un i nemaz viņš netraucē, tieši palīdz primāri ‘search’ funkcija.

Vienkārši pierādās ka 80% lietotāji ir šaurredzīgi un lieli snoobi… = ‘FUJ… kaut kas jauns! Man tas nepatīk!’ kaut vai redzējuši tik bildēs funkciju un paši nav tā īsti lietojuši…

Skarbā patiesība!

Aldis
    Participant

Lai tik ņem nost visādus liekos paneļus pa malām, viss tas bij atrodams zem start pogas! :>

shadow118
    Participant

Vēl tagad ir, tik spiežot labo pogu

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā