Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Chrome OS: mūsu galvenā problēma ir printeri
Tāpēc Upsons lika noprast: ja lietotāji nevarēs saviem netbūkiem pieslēgt visas populārās perifērijas ierīces, tad tāda Chrome OS nevienam nebūs vajadzīga. Vieglāka situācija ir ar USB noņemamajiem datu nesējiem un digitālajām kamerām, jo to ražotāji ir vienojušies par unificētu standartu.
Tradicionāli Linux vidē visgrūtāk sastāv ar printeriem. Š eit burtiski cik ir ražotāju – tik arī ir dažādu draiveru. Pēc L.Upsona teiktā – Chrome OS printeru problēmu risinās netradicionālā ceļā, jau esot izstrādāts wonderful printing solution
Tā kā darāmā netrūkst, Google Chrome OS Final diezin vai izdosies sagaidīt agrāk par 2010. gada beigām.
ja lietotāji nevarēs saviem netbūkiem (un visiem pārējiem datoriem)(arī jebkura cita)
🙂
Es uzsākšu, aizpis muti aŠma.
Patiess prieks te sastapt arī kādu džentlmeni!
Es uzsākšu, aizpis muti aŠma.
++
citēju un palaboju:
ja lietotāji nevarēs saviem netbūkiem (un visiem pārējiem datoriem)(arī jebkura cita)
🙂
Visiem pārējiem datoriem un jebkurai citau ne *NIX OS nav tādu problēmu!!!
Visiem pārējiem datoriem un jebkurai citau ne *NIX OS nav tādu problēmu!!!
Nu man mājās ir bijuši 3 printeri. Vienīgā OS uz kuras visi 3 ir gājuši “plug & play” ir Ubuntu 🙂 2 no printeriem uz, piemēram, windows vista bez draiveru instalēšanas i nedomā strādāt.
Uz Windows 7 strādāja, uz Ubuntu visi printeri, kurus esmu slēdzis klāt (arī tie 3in1, ar skeneriem) strādā out of the box.
Linuss
Sakritība?
Nav jau brīnums ka nevar normāli draiverus sagrabināti 🙂
jā, atceros, kad es pasen mēģināju vienu HP kombinēto printermašīnu uz xp iedarbināt, vilku un pārvilku no neta ne vienu vien draivera softa versiju un tāpat nesanāca. tagad tā kaste joprojām zem gultas stāv un putekļus krāj
nu uz XP vaidzēja gan to 300mb draiverdisku bet arī gāja,printē tik !! 😀 nez kas ta daudziem ir ka neiet?? 🙁
Preses relīzes