Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Cienījamie Notepad.lv lietotāji!
Par to ātro atbildēšanas fīču, to varētu pievienot.
Par to, ka komentu skaita krāsa mainās: Itkā jau būtu labi, bet vēl neesmu atkodis, kā to izdarīt. Un arī, kāpēc mums jālīdzinās datuvei?
Izņemsim to bloku laukā, kur atrodās raksti, kas iet randomā.
P.S. Iekš V3, būs izlabotas visas nepilnības, jo būs vairāk nekā gada laika versiju izveidot, uzlabot, attīstīt.
Par to, ka komentu skaita krāsa mainās: Itkā jau būtu labi, bet vēl neesmu atkodis, kā to izdarīt. Un arī, kāpēc mums jālīdzinās datuvei?
1) Tā ir ērtāk
2) Datuve nav vienīgā vieta, kur tas darbojas.
Un realizet to var visai vienkārši (tas viewtopic?p=*****#***** taču nāko no komentāra nevis raksta id, vai ne?) – uzliec atsevišķu linku uz cipara ar savu klasi, un aa:visited
Protams, var taisīt advancētāk, phpbb jau laikam kaut kā glabā infu, ko lietotājs ir lasījis. Nevajadzētu būt sareģīti to dabūt, bet par to tik smalki nezinu.
Varbūt varētu izmantot to fīču,, kas rāda neatbildētos ziņojumus. Ja visi ziņojumi ir izlasīti, tad lauks ir tukš, ja ziņojums nav izlasīts, tad blokā ir tēmu saraksts. Nezinu, cik tas būtu ērti un funkcionāli, vajadzēs veikt nelielu testu.
Daudzi man teica, lai V3, lieku kā V2 😀
Atzīmēt kā izlasītus” ir vienkārš lieka! Garāku nevarēji uztaisīt? 😀 Tā rinda tagad ir nežēlīgi gara takš!
Nu es nez! Man jau šķiet ka tā vieta kur “Nelasīti ziņojumi
Atzīmēt kā izlasītus” ir vienkārš lieka! Garāku nevarēji uztaisīt? 😀 Tā rinda tagad ir nežēlīgi gara takš!
Citi saka, ka tādu vajag. Lai zinātu, kas ir nelasīts. Tas jau no tevis paša ir atkarīgs, cik tā rinda būs gara. Negribi lasīt, uzpied Atzīmēt kā izlasītus. Piem tagad pats tikai to lietoju.
Kā citi vērtē to bloku par nelasītiem ziņojumiem?
Jaunus smailijus vajag. Neba nu es tos baigi daudz lietoju, bet uz šiem pat nepatīkami skatīties, kad citi lieto.
Smaidiņi būs. Par to neuztraucies.
Jaunus smailijus vajag.
tin uz siirupu!
1. Salabota kontaktu lapa
2. Ieviesti vairāki jauni smailiņi
3. Salabota lielu bilžu samazināšana
4. Nedaudz uzlabots lapas ielādes ātrums
Labojumi turpinās.
Jaunus smailijus vajag.
tin uz siirupu!
Tas bija asprātīgi 😀 😀
Preses relīzes