Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Cik ātri noārdās alkohols?
Tabulā ir atbilde uz šo jautājumu:
Ir nācies pat 3 dienas gulēt uz gūltas pēc pamatīgas alkāna uzņemšanas.
Izdzerot šnabi ap 1 L, reāli alkāns ribās sēdēs 36 stundas, ja vēl salāpies pēc tam ar kādiem pāris aliem, tad vispār 40 stundas alkāna ietekmē.
Ir nācies pat 3 dienas gulēt uz gūltas pēc pamatīgas alkāna uzņemšanas.
es atceros 2 dienas nogulēju pēc kārtas uz gultas pēc košanas, no sākuma padzērām mājās kādu 0.7 uz diviem, pēctam vēl moku ar pienu un pablī pa kādam šampim un alam, laikam nevajadzēja jaukt to visu, bet bija tik sūdīgi.
Un pie datora ar sapuusi?
jaa jau 5reiz :duno: vaitad djaadzer/jaasmeekee lai sevi nomierinaatu?
Uzpīpāt, respektīvi ja tu visu dienu raujies, tev nav pat laika bezmazvai “Uz poda pasēdēt” :D, tad smēķēšanas momentā tu vismaz vari atpūsties.
Stāts iekš dzīves: Celtnieku brigāde, visi masķeri smēķē, pienāk perekurs, šamie pīpā, ok palīgstrādnieks ar grib atpūsties, masķeri saka, ā tu jau nepīpā, ej tik rušinies, bet ja strādnieķels kurītu, arī varētu smēķējot atpūsties.
Taka reāli bez kafijas, alus un smēķiem es neesmu lietojams.
Stāstiet ko gribiet. Protams, kvantumi ir samazināti uz pusi. Paka uz 2 dienām, alkāns vienu reizi nedēļā, kafija 2 krūzes dienā un viss ir okey.
Protams, tas nenozīmē, ka kādu te stimulē uz dzeršanu… ir zināms % tādu, kas nemaz nevar to darīt, jo neprot apstāties. Un tad labāk nevajag sākt vispār.
Samurajs var berzēt rokas, jo arī par šito varu izteikties cik gari tik plaši 😀 (cik novērots, viņam jau patīk, kad izplūstu diskusijās, problēma tik, ka citi lietotāji tad parasti pieklust :hmz: )
2008. gada septembrī 19,5% no Latvijas iedzīvotājiem alkoholu nelietoja. Ja Tu skatītos uz latviešiem kā tautību, tad tie ir jau 19,1%, savukārt ja uz latviešiem kā Latvijas pilsoņiem, tad 18,6 ;.
kas attiecas uz tabulu prezentētu pirmajā postā – atļaušos apšaubīt divu iemeslu dēļ – viens, nu nestāstiet man, ka 0,5 l alus iziet 1h -> zem 0,5 promilēm būs jā, taču ne 0. Tāpat nestāstiet, ka 100 pret 150 g šampja ir 4 stundu starpība. ļoti labs, manuprāt, aprēķins pieejams
ak jā, par alkoholu rakstu bakalaura darbu, tāpēc samērā pārzinu, kas šajā jomā notiek Latvijā un pasaulē ;.
Ok. Mans teksts bija domāts tāds. Iedzert ir veselīgi, bet ne pārmērīgā daudzumā un biežumā.
Preses relīzes