Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › PHPBB › Cik ātrs ir tavs Notepad?
jo kaut reklāmas nomainīt paškodētā lapā ir vesels čakars.
Kas tad tā tāda par jaunu interesantu Ameriku…?
Un tagad nosauc man vienu lapu, kas kaut kur kādam nebūtu paškodēta 😀
Pie tā paša serveris.lv uz 25ls vērtā (laikam v-server 2 tarifs), lapa + iekšējais mail servers + vēl šis tas … webā 60-90’000 unikāliem lietotājiem gāja rūkdams. 🙂 Ja bij kāda aizķere, par to atvainojās serveris.lv administrācija un viss.. 🙂
Un starp citu, foxi, nezinu, ko tu esi sapīpējies, jo tu man šajā tēmā uzbrauci nevietā:
Kolēģu riešana virsū, Shady, un Samuraj, aizveriet vienreiz mutes par to, ko Jūs nejēdziet, es taču nesaku ka Jūsu darbs ir slikts, vai esi rakstu uzrakstījis nevienam nevajadzīgu. Š ādi teksti un info grauj vienkārši cilvēku un zūd vispār kāda motivācija kaut ko lietas labā darīt.
Tā kā šajā tēmā šis ir mans pirmais komentārs, nesaprotu – kur un par ko man būtu jāaizver mute? varbūt tu lasi manas domas? Ja tā, tad es tevi patiesi šobrīd lamāju no panckām ārā par tavu nepamatoto uzbraucienu.
Ak jā, un neaizmirsti mani nobanot ar samuraju, jo pretējā gadījumā aizver savu muti pats!
—-
Wuu – atvainojos kolēģa vietā, jo katra admina rīcību sekas nes visi kopā.
Ja ne – Samurajs ar Š eidiju var laipni karināt Foksi aiz pautiem pie lielā zvana.
Vai arī savāciet naudiņu un es saveidošu jums jaunu NP par saviem tūkstošiem 2… Ar dokumentāciju, testiem, visu kā pienākas.
Bieži vien lapā ir vidēji no 50 – 100 cilveku, un pārdesmit ielogojušies. Dienā unikālo apmeklētāju ir ap 3K, bet viņu veiktie pageviews, darbības, pieprasījumi reizē ir vairāk. Jo vairāk saslēdzas klāt, katrs ver savu tēmu, posto, utt.. ar neoptimizētu variantu ir kā ir. Es šeit neko nenoliedzu, es vienīgi saku, ka nav vērts investēt laiku šajā versijā, jo drīz būs labāks salikums šim visam pasākumam.
Lai shady un samurajs dod green light, izveidosim tēmu v3.1 vai kā savādāk un tad lai cilvēki izsaka savas domas.
Problēmas risinājums ir… darbini 3 web servera procesus, kā kāds sāk pa daudz ēst, slēdz nost, pa to laiku konekcijas pārņem jau nākošais process/service. :] Tas arī jau web serveros ir iekļauts pēc noklusējuma.
Kā arī – agrāk taču piedāvajāt notepadu kā open source projektu… 🙂
Drīzāk iedalam šo procesu 3 daļās (lai nesanāk kā ar V3, kad steigā viss tika palaists).
1) Tagad piesakās (publiski vai uz PM) cilvēki, kuri vēlas palīdzēt tīri kodēšanas ziņā.
2) Kad projekts būs novests līdz stadijai, ka ir lietojams un uztverams lietotājiem – dodam piekļuvi publiskai testēšanai, lai tiktu izķerti visi bugi un, varbūt, kaut kas ieteikts ideju līmenī (bet izdabāt visiem nevar, to vajag saprast un to mēs saprotam).
3) kad viss ir ok – tikai tad tiek palaists V3 vietā.
Preses relīzes