Cik gadus vajadzēs lai pierastu pie jaunā "Skype"

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic Cik gadus vajadzēs lai pierastu pie jaunā "Skype"

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 51 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Foxsk8
    Participant

Kārtējo reizi Skype kļūst MS veidīgāks, un līdz ar to, nākas atkal pierast. Š oreiz ir izmainījies viss UI.

Viss liels, zils, balts, nepārskatāms. Ir kāda opcija, lietot veco ierasto dizainu?

shady
    Participant

Cik zinu, tad var gan {mazliet pamainot konfigu skaipa sys datos]}, bet neesmu šajā lietā iedziļinājies, jo man vismaz nekas nav mainījies…

(neticu, ka pāris min laikā nevar sagūglēt risinājumu)

P.S. – Es šobrīd lietoju Skype v.4.3.0.37 un nesaprotu, kas jums 99% pasaules iedzīvotājiem par problēmām 😀

Foxsk8
    Participant

Man 6.22.0.107 Versija. Itkā jau nav ne vainas, bet man nepatīk, ka ziņojumi iezīmējas, vienam tumši zili, otram gaiši zili. Itkā vizuālizācija ok, tā kā vēstulēs androidam, bet nu vismaz būtu opcija pamainīt krāsas uz ne tik uzkrītošām.

Stat1CX
    Participant

Sākumā likās dīvaini, pēc pāris dienām pieradu, vairs pat nemanīju neko.

ExDec
    Participant

Neesmu redzējis neko jaunu. Updeiti virsū nelec, pats uz viņiem nespiežu. 😀

Y
    Participant

Jāupdeitojas manuāli no mājas lapas novelkot.

Be happy, jo tas ir šaušalīgs.

dexsters
    Participant

Man Skype ,,nomira,, kopš sākās 4 versijas ēra.Lietoju 3šo cik ilgi ļāva.No tā laika kad 3šais vairs neiet Skype nelietoju vispār.Nav pat doma uzinstalēt to murgu.Tad jau lai labāk atjauno iespēju lietot mesendžeri.

grisha
    Participant

Cik labi ir lietot Linux, tur nav veel aizdomaajushies piebaazt ar reklaamaam, Metro, Petro dranjkjiibaam.

Naacaas gan nesen atjaunot uz jaunaaku versiju, kad vecaas versijas nogrieza nebriidinot.

LooNeY
    Participant

Emmmm… Varbūt cilveki nezina microsoft nopirka skype un ir microsoft īpašums jau kopš 2011 gada, drusku vēlāk pēc nopirkšanas m$ apvienoja viņu neizdevušos messenger un tagad jūtas kruti čata spēlētaji tirgū!

Jaunā versija ar jauno UI iznāca jau diezgan pasen – oktobra beigās main update kanālā, tad arī uzinstalēju jo katru reizi kad iestartēju, viņš uzbāzas ar to updeitu. Sakumā bij šoks, bet līdz vakaram biju pieradis un apradis… neko tur sarežģītu un neglītu neredzu, pielīdzināts kopējam windows modern UI dizainam kāds ir 8 un BŠªS 10

Pagājušos ziemassvetkos dabūju skype premium kuponus…. ar tiem esmu tagad skype premium lietotājs līdz 2020 gada beigām, nav nekādas reklāmas! Galvenais viss tas for free! 😉 vajag izmantot savas iespējas ja ko dod bezmaksas, nevis sēdēt savā istabā un graizīt vēnas!

Varbūt stagnējiem čīkstuļiem kuri fano par XP ir grūtības pierast, jo KÄ€ var pie kāda modernāka dizaina pierast = w95 dizains 4LIFE!!!!!!! XP 4LIFE!!!!!!! VISS PÄ€RĒJAIS S*KÄ€!!!!!!!

Bet nu normāli cilvēki jau sen ir pieraduši, lieto un nečīkst.

Linuh lietotāj neglaimo sevi! Nav tapēc, ka skype uz linuhu izmanto labi ja 5% lietotāju.. nav tur jēga piņķerēties viņiem jo neatmaksāsies viss tas… Un tapēc arī iznāk kāds updeits vienreiz pusgadā jo skype lietotāju vidū linuhs nekotējas… Š ķiet lasīju ka uz viedierīcem ir ahūūn vairāk lietotāji nekā uz linuhsa OS…. But never say never 😉

nevertell
    Participant

Lunahod, tu biji tas, kas ar viņiem arī pēc tam tirgojās ?

Tikai tā starp citu, kā tu tagad skaipā ielādē vēsturi ? Kā tu meklē cauri sarakstei ? Bija te viena meitene, atnāca viņai apdeits un viņa taisīja system restore, jo pastrādāt nevarēja.

Naasdegunis
    Participant

Tas pēdējais atjauninājum gan ir murgs. Tās visas sarakstes taču varēja saspiest vairāk kopā, nevis tā, ka var redzēt tikai 5 rindiņas un visu laiku jāscrollo.

Un vēl tie lielie smaiļi pa pus ekrānu… 😀

Aldis
    Participant

Skype nelietoju, vēroju kā ar to mokās draudzene. 🙂 nekas labs tur nav.

vrt56
    Participant

Cik lasīju, tad ik pa laikam atmetīs nost vecās versijas. Pirmā kārta bija ar versijām 4.kaut kas uz leju un ar katru nākošo laidienu vēl spiedīs lietot aizvien jaunākas versijas. Man liekas, ka te pat bija notepadā bija raksts. Tā kā gatavojaties…

Un MS aizbildinās ar drošību un blā, blā, blā

dexsters
    Participant

Man nekas nav pret uzlabojumiem un arī nekas pret ko jaunu,es vienkārši nevaru ciest ja pusi ekrāna aizņem pilnīgi nevajadzīgi mēsli,Agrāk skype logs aizņēma 5×10 cm no ekrāna,uzklikšinot uz usera tas pats logs arī bija zvana logs,čata logā vispār neko nevar vairs atrast jo tajā uzrādas visāda tufta,zvana logā varēja regulēt audio.Sevišķs bonus ir ideja ka skype visu laiku tarčī tāskbārā it kā ar treja ikonu nepietiktu.Labi vēl ka no useru saraksta var aizvākt profila bildes.Tā kā uz ārzemēm nav vajadzības zvanīt bet vietējie mobīlie sakari ir bezmaksas tad neredzu nekādu vajadzību lietot šo sajāto programmu.

Evers
    Participant

Skype ir palicis par briesmīgu bloatware. Taču alternatīvu nav, jo alternatīvas neizmanto visi man svarīgie kontakti un es neiešu tagad katram borēt smadzenē ka viņam, lūk, tagad jālieto alternatīva lai mēs varētu sakontaktēties.

samurajs
    Participant

Quote:

Sevišķs bonus ir ideja ka skype visu laiku tarčī tāskbārā it kā ar treja ikonu nepietiktu.

Nu tur ir zālītes: Skype.exe > Rekvizīti > Saderība > ieķeksēt “palaist saderības režīmā” > Vista … un būs tikai trejā. Brīnos, kā Mazmīkstais pats par to probzu neaizdomājās…

Aldis
    Participant

Samuraj, paldies! Tā kā Skype pats nelietoju, lieku tikai citiem.. un sākot ar Win7 un Up šī tāskbār padarīšana tracina, nebiju aizdomājies likt kompabilitijus, utt… 😀

Domāju ka tas ir apzināti, jo Microsoft vēlas lai Skype rēgojas kaut vai 10 vietās vienlaicīgi. 🙂

APOC
    Participant

Vairs nav jāliek nekādi compability.

Dažas versijas velāk kopš sākās lielais brēciens par šo iekš skype tika iestrādāta atslēdzama fīča, lai noņemtu no taskbar.

[img]https://s15.postimg.org/oaho2zuyj/skype.png[/img]

Foxsk8
    Participant

Krāsas ir kaut kā iespējams mainīt čata ziņojumiem, man tā zilā ne pārāk, varētu uzlikt vienam pelēku, otram baltu, izskatījos, tādas opcijas neatradu.

iKey
    Participant

Manā gadijumā man prasīja pāris minūtes, lai piešautos pie jaunumiem.

Nekādu bloatware tur nesaskatu – uz Rāmja viņš aprij kādus 120-150 metrus

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 51 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā