Cik maksāsim par Windows 10?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Cik maksāsim par Windows 10?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Avots WZorNET tikko tviterī nočivināja Microsoft vadības lēmumu par gaidāmā Windows 10 cenām. Pašu distributīvu acīmredzot nomēģināt varēsim pēc pāris dienām. Lejuplāžu centri jau esot sagatavoti; arī TechNet lejuplāžu lapā jau spīdināts logs (attēlā). Windows 10 64-bit svēršot ~ 4 GB, 32-bit ap 3 GB. Bet tagad pie galvenā.

* Ja biji uzticīgs Microsoft un nopirki Windows 8 (retail) – no versijas 8.1 apgreids uz Windows 10 būs par brīvu!

* Ja iegādājies datoru ar preinstalētu Windows 8 (OEM) – nāksies pirkt atkal jaunu datoru vai maksāt par licenci.

* Lai stimulētu Windows 7 lietotājus migrēt uz Windows 10 – tiem būšot unikāls piedāvājums līdz 30 USD robežās.

Jāpiebilst, ka prezentācijas pasākumā oficiālie Windows 10 prezentētāji par šo tēmu runāt izvairījās.

Ziņa labota 1.10.2014: Windows 9 Windows 10

[img]https://notepad.lv/userpix/28_screen_shot_20140927_at_100607_pm_1.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_win9_1.jpg[/img]

Twitter

MeistarsUnVergs
    Participant

Kāpēc man maksāt naudu par sūdu uz kociņa ja pat par visādā ziņā lielisko Win7 neesmu maksājis ne santīma?

Būtu labāk Win7 izlaiduši SP2 un WinXP uztaisījuši SP4 vai Update Rollup.

garaisezis
    Participant

es arī neesmu neko maksājis par OS un arī netaisos, apple to to par brīvu izplata pat priekš 7 gadus veciem dzelžiem

m_janis
    Participant

Ko lai saka – senos laikos zagļi slēpa savas darbības, bet tagad … Tādu kā tu dēļ jau arī Latvija ir mēslu bedrē līdz ausīm.

Stat1CX
    Participant

Kopš kura laika apple os izplata par brīvu, ja tā nenāk līdzi ar jaunu dzelzi? Visu laiku pat par updeitu, kurš bija līdzīgs windows service pack bija pat jāmaksā, tur pretim windows visi updeiti ir bez maksas.

msh
    Participant
    msh
    Participant

Vairs jau nē – kā lai nosauc visu, kas iznācis pēc vistas, ja ne par servisa pakām? Nu vēl piedevām sāk nākt labi bieži 😀

jonjs
    Participant

Man gan ir licencēts Win7 disks un paralēli bubuntveidīgajam griežas uz PC. Win9? Neredzu vajadzību un ceru, ka sasodītais MSoft mani nenoliks tādā situācijā, kas liks man iegādāties jaunāku Windblows versiju. Tā pat jau pārāk daudz cieņas esmu izrādījis pasaules monopolistam un gegemonam, OS lauciņā, kas sēž kā suns uz siena kaudzes.

ruukjis
    Participant

@Meistarsunvergs

Tā nu šī pasaule ir iekārtrota, ka ir daudz jautājumu, uz kuriem nav atbilžu. Kā, piemēram, naher tev pie katras iespējas ir jāvicinās ar savu pirāt-krānu?

Ralfie
    Participant

Jeeebal.. un atkal draiveru karš saasinās!

sāk apnikt, nopetni..

Stat1CX
    Participant

Nu uz daudz maz jauniem dzelžiem nevajadzētu būt nekādām draiveru problēmām. Pieļauju ka visticamāk derēs tie paši win 8 draiveri, ar izņēmumu varbūt video karšu draiverus, jo būs DX12 atbalsts.

Ralfie
    Participant
    msh
    Participant

Draiveru? Vai tad astotie brīnumi, lai arī joprojām bāzēti uz vistas, vairs nespēj izmantot vistas draiverus?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā