Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Cik varētu būt šādam datoram vērtība?
Ir dators par kuru nezzinu cik īsti prasīt ja pārdošu viņu, te būs neliela informācija un bildes:
Hp compaq d530 usdt
pentium4 2.60 ghz HT
ram 512 mb
hdd 40gb 7200rpm
view sonic vg720 17″ LCD monitors ar iebūvētiem skaļruņiem.
Usb web kamera philips spc530n ar iebūvētu mikrafonu.
Hp klaviatūra un microsoft pele
Windows XP licenzes uzlīme ar cd-kay
te bilde:
Ciik varētu būt viņam optimāla cena un vai tā xp licenzes uzlime kaut ko dod?
Ja pats XP ir uz nakļeikas norādītā versija, un tam ir tās nakļeikas sīdī kejs, tad vēl kādus 10 latus vari pielikt klāt
Kaste kādi 30 Ls, monitors, kādā stāvoklī, arī uz kādiem 30 Ls.
Monitoru atsevišķi tirgo? Man vajag priekš laptop kā ārējo.
Remzij: Es tev 3 reizes teicu, ka tev tas kompju bizness nejiet, met tak viņu pie malas.
Kaste kādi 30 Ls, monitors, kādā stāvoklī, arī uz kādiem 30 Ls.
Monitoru atsevišķi tirgo? Man vajag priekš laptop kā ārējo.
Nu ko tu tā uzreiz 😀 Un tas nav nemaz nekāds biznes, naudu pelnu ar ko citu…Man tas sagādā baudu kaut ko nopirkt tad atkal pārdot, tad kaut ko atkal sameklēt pa detaļām un saskrūvēt kopā, pačakarēties tad atkal mēģināt notirgot, pie reizes palamāties pa forumiem 😀
Bet nu monitoru pagaidām netirgoju, gribētos visu kopā, ja uz pašu kompi bus pircējs tad moni varēsi dabūt..
Un mēģināt dabūt pa brīvu komponentes? Nice one 😡
Es neprasīju par brīvu….simboliski lati vai alus, tas nav par brīvu 😀
Un vispār cik gan tie vecie rami var maksāt, tie tak jadod pa briivu 😀 Kad meginaju vienu kompi notirgot, tur bija sprukstini kas to teica, tapec prasiju par simbolisku samaksu
un nē, tā nav klišeja.
Un vispār cik gan tie vecie rami var maksāt, tie tak jadod pa briivu 😀 Kad meginaju vienu kompi notirgot, tur bija sprukstini kas to teica, tapec prasiju par simbolisku samaksu
uz vecit vecie rami tie’si ir dargaaki! tapeec ka vinju baaze nav vairak praktiski!
ja vien runātājs nav bērna prātā
un nē, tā nav klišeja.
kas tev vienmēr ir ar tiem bērniem un tām mammām? 😀
Cenas nosaka piedāvājums un pieprasījums, nevis bļāvieni forumā no cilvēkiem, kuriem nav nekādas intereses preces pirkšanā, un kuri “var dabūt kompi par brīvu”.
Es arī tādu kompi par 90 latiem neņemtu, bet tas nenozīmē, ka to nevar pārdot.
Un lūdzu atrodi man tādu pašu vai labāku brenda kompi ar legālu win un 17″ LCD moni, par 50 Ls 🙂 Paņemšu vairumā.
Preses relīzes