Cik varētu būt šādam datoram vērtība?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Cik varētu būt šādam datoram vērtība?

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 38 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Wuu
    Participant

Par cik to komplektu tirgo? Varētu paņemt ko sīcīm mācīties un draugos sēdēt.

remzijs
    Participant

Wuu wrote:

Par cik to komplektu tirgo? Varētu paņemt ko sīcīm mācīties un draugos sēdēt.

Vēl neēsmu izdomājis..tīri tā pārdošanas pēc viņu atdot par kādiem 50ls galīgi pagaidām nav intreses. A cik tu esi gatavs tērēt par to?

Wuu
    Participant

Kur tu dzīvo? Cik saprotu komplektā nāk viss kas bilde ja?

remzijs
    Participant

Jā, viss kas redzams bildē…Satikt mani var darbadienās Rīgā..

Te smukāka bilde:

https://www.failiem.lv/viewer.php?i=olbcnt&n=Picture_022.jpg

moška cena ceļas 😀 😀 😀

remzijs
    Participant

Ir doma uz šī datora uzlikt Peppermint ice.. Nevar kāds palīdzēt ar padomu? galīgi nav sajēgas no Linux vides. Kā pāriet no windas uz peppermint ice?

nevertell
    Participant

Š…emt un pāriet. Iemācīties distribūcijas paku menedžmenta komandas un būt apbruņotam ar pacietību un laiku un gūgli. Angļu valodas zināšanas ar noder.

remzijs
    Participant

gemarojs, stundu lasu un vispar nesaprotu par ko iet runa…jaatmet laikam šī doma..

aoma
    Participant

ja tu esi tas pats tirliņš, kas šādu pašu topiku pacēla datuvē, tad labāk vispār met mieru, ej sētā pie čomiem paspēlēt kaut ko

remzijs
    Participant

aoma wrote:

ja tu esi tas pats tirliņš, kas šādu pašu topiku pacēla datuvē, tad labāk vispār met mieru, ej sētā pie čomiem paspēlēt kaut ko

tu mani par tirliņu nesauksi…Baigais paps te atradies, aiz ekrana 😀 Tevi ir problēmas pret mani????

Jaunzems
    Participant

jaa, ir dazjas probleemas saskatiitas tavaa intertiiklu aktivitaatee

remzijs
    Participant

Nav nopietna šitā atieksme. Es parasti esmu dzīvojis pēc tāda principa un vienmēr ko esmu teicis to esmu apdomājis un izdomājis vai es spēšu par to atbildēt, es tā neēsmu pieradis mētāties ar apvainojumiem, šinī gadijumā saukt mani par tirliņu, braukt virsū cilvēkiem par kuriem es neko nezinu un kurus es nepazīstu. Man tāda atieksme nav saprotama, ja es esmu uzdevis kādu jautājumu kādam, tad es zinu kāpēc es to esmu darījis un tā ir tikkai mana problēma. Es iespējams saprotu cilvēkus kuriem šī ir vienīgā vide kur viņš var kādam pateikt kaut ko un pārspļaut kādu vārdu pāri lūpai, ja tas ceļ pašlepnumu un apziņu ka esmu sūrais vecis, tad es ieteiktu vērsties pie psihoterapeita pēc palīdzības.

nevertell
    Participant

Jo vairāk tu domā par to, vai tu spēsi atbildēt par sekām, jo vairāk tu saproti, ka atbildēt vajag tikai pašam par sevi. Atbildība par sevi ir tad, kad tu cieni sevi. Kā tu vari cienīt sevi, ja neļauj pats sev pateikt visu līdz galam ?

root
    Participant

@remzijs = tirliņš.

:>

Aldis
    Participant

Dabon jau itkā pircēju.. un pēkšņi..

remzijs wrote:

moška cena ceļas 😀 😀 😀

Un tad vēl runā par attieksmi…

remzijs wrote:

Nav nopietna šitā atieksme. Es parasti esmu dzīvojis pēc tāda principa un vienmēr ko esmu teicis to esmu apdomājis un izdomājis vai es spēšu par to atbildēt, es tā neēsmu pieradis mētāties ar apvainojumiem, šinī gadijumā saukt mani par tirliņu, braukt virsū cilvēkiem par kuriem es neko nezinu un kurus es nepazīstu.

Tirliņs kvadrātā… 😀 😀 😀 😀

remzijs
    Participant

cik jautri man 😀

Element
    Participant

Mani mazie, miilie beernini – iztiksim bez apvainojumiem OK?

remzijs
    Participant

Te jau neviens neko citu nemāk 😀 Tāpat kā ar slāviem, tikkai viņiem ir taisniba, visiem ir jaruna viņu valodā un ja tu domā citādāk, tad tu esi fašist 😀 nu šinī gadijumā idiots, vai tirliņš, jaiet pie mammītes vai ar puišeļiem spēlēties.. man jau ta po…, mani tas uzjautrina 😀

aoma
    Participant

es tikai izteicu pieņēmumu, izrādās, manas aizdomas apstiprinājās :lala:

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 38 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā